2777
2789

یه میوه هایی دهنت باز میموند ،همه مردا معلوم بود پولدارن ،دماغا عمل کرده ،گردنبند طلا گردنشون ،لابد خیلی خوبه درآمدشون ،میوه رو باز میکردن نشون آدم بدن ،نشون که میدادن میداختن زیره پا ،خییییلی میوه افتاده بود زیره پا،من که دلم میسوخت کفره نعمت بود ولی خب همه اونجا مرد بودن نمیتونستم چیزی بگم

اره خیلی درامد دارن

همسایمون یه غرفه داشتن 

دوسالی یه خونه میخریدن

ماشین خوب

بریز بپاش

سلام میشه واسم یه صلوات بفرسین به نیت خونه دار شدن و سلامتی فرزندانم منم برای شما میفرستم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدون تره بار ک ارزون میده از جاهای دیگه 

نه اتفاقا به نظر من قیمتشون با ماشینیا فرقی نداشت ،آخه ماشینیا میان عمده ازشون جنس میبرنو مشتری دائمی شونن ،یه فرقی با ما دارن

اره خیلی درامد دارن همسایمون یه غرفه داشتن  دوسالی یه خونه میخریدن ماشین خوب بریز بپاش

دوستمم میگفت ،که دوسته شوهرش تو میدان تره بار کار میکنه گفته ۶ ماهی ۱ میلیارد پاداش میگیرم

دوستمم میگفت ،که دوسته شوهرش تو میدان تره بار کار میکنه گفته ۶ ماهی ۱ میلیارد پاداش میگیرم

اره منم شنیدم خوشبحالشون واقعا🥺

سلام میشه واسم یه صلوات بفرسین به نیت خونه دار شدن و سلامتی فرزندانم منم برای شما میفرستم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم