2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو تاپیک قومیتی بودی؟🤣

جان دل خواهش میکنم بحثشو نکش 

آدم واقعا ناراحت میشه از نسبت هایی که میدن 

جاش نیست❤️🙏

به خُدا توكل میکنم من هم خواهم خَنديد ، در جايى كه اشك ريخته بودم ....

یه جمله میگم تمام دست از سر ترکا بردارین،ما هم عروس تهرانی داریم هم شیرازی کثافت خونه زندگیشونو برداشته حال ادم بهم میخوره بیایم جمع ببندیم بگیم فارسا کثیفن و یه لقب بهتون ببندیم خوشتون میاد؟همه جای دنیا خوب و بد داره ربطی به نژاد و رنگ و زبان نداره تمومش کنین 

قلبش سیاه نباشه ها به دایی عمو گیر بده یا بگه با کسی جایی نرو نیان زندانی باش این قلب سیاهی

ولی غیرتی باشه روم حساس باشه اجازه نده کسی بهم تو بگه مثلا آرایش غلیظ کردم بیرون بگه عشقم چخبره🥰 یا بدنم بیرون باشه بگه تو متعلق بمنی

غیرت به جا 

یعنی اگه کسی به تو حرفی زد با تو دعوا نکنه که چرا لباست بده 

بره حق اونو بزاره کف دستش

کابوس هایی که تجربه کردم شروع هایی برام داشت که انتظارشو نداشتم   

همینجا هم تمومش نمیکنن  

آدما به دو دلیل وارد زندگیت میشن✋.یا میشن درس زندگیت..یا میشن خود زندگیت...خدایا هزاران بارشکرت که اونایی که اومدن تو زندگیم و رفتن همشون درس بودن و اینو بهم ثابت کردی .و الانم خود زندگیمو بهم دادی 💑💖B&S💖