2777
2789
عنوان

چیکار کنم بچم بهتر وزن بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 4441 بازدید | 33 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخی عزیزم  هریره پر بادوم و پر نشاسته خوشمزه براش درست کن بریز تو شیشه بخوره خیلی خوبه  ...

هیچوقت این حرفو نزن بچه بدغذاندیدی...پسرم استب وزنی کرده روزبه روزم میادپایین بهترین غذاهارومیپزم 

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
هیچوقت این حرفو نزن بچه بدغذاندیدی...پسرم استب وزنی کرده روزبه روزم میادپایین بهترین غذاهارومیپزم&nb ...

ولش كن مشخصه ادم از خود راضي اي هس

بعضيا بري غذاشم تست كني معموليه ها ولي اينقدر از خودراضي ان و خودشون رو تحويل ميگيرن ادم تعجب ميكنه

انگل علامت دیگه ای هم داره؟ اره چندبار دکتر بردم فوقش اشتها اور میدن. ازمایش خون هم داده مشکلی نبوده ...

اره بگو به دکتر 

ازمایش انگل که نه 🤣🤣

ازمایش ادرار و مدفوعو اینا

چی بگم 

هیچی شما حرفتوزدین ...فقط اینو میگم خواهرانه هم میگم ....یه جوری حرف بزن که یه موقع دل یکی نشکنه...میدونم میخواستی راهنمایی کنی..میدونم ازسر دلسوزی گفتی  ...مادرم همیشه میگه قبل اینکه حرف بزنی اول اون حرفو بپزبعدبگو منظورش یکی به دوکن ببین خوبه یانه ...شایدبا این کامنتت دل این مادرعزیز ناراحت بشه ..💐🌷

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
حتما بچتو زود از شیر گرفتی..شیرخشک بدخلاف نطزر دیگران‌هم‌واسه رشد بچه خوبه هم وزن گرفتنش...پسر من ال ...

حتما!؟؟معلومه که هنوز شیرخشک میخوره الان که زوده واسه ازشیرگرفتن. منتها توی بیداری عمرا یه قطره هم نمیخوره. فقط تو خواب. برای همین مقدار شیری که درکل میخوره زیاد نیس

هیچوقت این حرفو نزن بچه بدغذاندیدی...پسرم استب وزنی کرده روزبه روزم میادپایین بهترین غذاهارومیپزم&nb ...

دقیقا. از زدن تاپیک پشیمون شدم بعضیابجای کمک یجوری صحبت میکنن انگار ادم‌یه مادر بیخیال با دستپخت گنده.اونم بعداز اونهمه تلاش که میکنیم

دقیقا. از زدن تاپیک پشیمون شدم بعضیابجای کمک یجوری صحبت میکنن انگار ادم‌یه مادر بیخیال با دستپخت گند ...

عیبی نداره ..شماخیلی مهربونی ..انشاالله وزن میگیره گلی ...انشاالله خوشنام بشه