بهترین حس دنیاحس مادرشدن هستش امیدوارم همه خانومهای سرزمینم این حس روتجربه کنن 🤲🤲🤲🤲خداجوووووونم ممنوووووون🙏🙏🙏بعداز۵سال انتظاردقیقاروزتاسوعابی بی چکم مثبت شدخدایاااااااااشکررررررررت🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲ازخدامیخوام همه اون مادرانی که منتظرهستن خدامثل من دلشونوشادکنه الهی امین🤲🤲🤲دوستان دعاکنین خدانی نی موسالم وصالح بزاره بغلم🙏🙏🙏🙏
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خانم استرس نداشته باشید من تا 20 هفته خونریزی و لکه بینی داشتم و بچه هام خداروشکر سالم کنار هستن فقط استراحت کنید و شیاف بزارین تا بچه جای خودشو سفت کنه
عزیزم من داشتم تا ۱۲هفته هر روز سه تا شیاف استفاده میکردم سه تا امپول پرولوتون و سه تا امپول پروژسترون تزریق کردم و کلا استاراحا بودم ، از توالت فرنگی استفاده کن
یعنی شیاف و استراحت داشته باشیم لکه بینی اشکال نداره ؟
ن اشکال نداره گاهی ی زخم کوچیکه ک یا جذب میشه با تخلیه برا من تخلیه شد با فشار کامل و بعدش راحت شدم شیاف کمک میکنه جفت محکم سر جاش باشه خون از جفت نیست ک بترسی