2777
2789

تو هفته هفتمم

یک هفته ست لکه بینی دارم قرص و شیاف مصرف میکنم

اما چند روز یکبار بازم لکه میاد

امروز هم چند بار اومده

یعنی شیاف جلوشو نمیگیره؟خطرناکه؟

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭

وای منم‌مشکل شمارودارم‌ازدیشب دارم ازاسترس میمیرم هفته ۱۰هستم

بهترین حس دنیاحس مادرشدن هستش امیدوارم همه خانومهای سرزمینم این حس روتجربه کنن 🤲🤲🤲🤲خداجوووووونم ممنوووووون🙏🙏🙏بعداز۵سال انتظاردقیقاروزتاسوعابی بی چکم مثبت شدخدایاااااااااشکررررررررت🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲ازخدامیخوام همه اون مادرانی که منتظرهستن خدامثل من دلشونوشادکنه الهی امین🤲🤲🤲دوستان دعاکنین خدانی نی موسالم وصالح بزاره بغلم🙏🙏🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای منم‌مشکل شمارودارم‌ازدیشب دارم ازاسترس میمیرم هفته ۱۰هستم

خانم استرس نداشته باشید من تا 20 هفته خونریزی و لکه بینی داشتم و بچه هام خداروشکر سالم کنار هستن فقط استراحت کنید و شیاف بزارین تا بچه جای خودشو سفت کنه

عزیزم من داشتم تا ۱۲هفته هر روز سه تا شیاف استفاده میکردم سه تا امپول پرولوتون و سه تا امپول پروژسترون تزریق کردم و کلا استاراحا بودم ، از توالت فرنگی استفاده کن 

من داشتم ولی لکه نداشتم الانم یه ماهه زایمان کردم.اندازش چقدره؟نگران نباش استراحت نسبی داشته باش.

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
نه اون هماتوم داره دفع میشه چیزی نیست استراحت کن فقط گرمی هم نخور

اگه دفع میشه پس چرا دکتر دارو میده جلوی لکه بینی رو بگیره ؟خب بزاره دفع بشه دیگه

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
برا منم همین بود چرا استراحت و شیاف عالیه.

چقدر طول کشید ؟دفع شد یا جذب؟

خانم استرس نداشته باشید من تا 20 هفته خونریزی و لکه بینی داشتم و بچه هام خداروشکر سالم کنار هستن فقط ...

یعنی شیاف و استراحت داشته باشیم لکه بینی اشکال نداره ؟

عزیزم من داشتم تا ۱۲هفته هر روز سه تا شیاف استفاده میکردم سه تا امپول پرولوتون و سه تا امپول پروژستر ...

باعث قطع خونریزی میشدم؟دفع شد یا جذب؟

من داشتم ولی لکه نداشتم الانم یه ماهه زایمان کردم.اندازش چقدره؟نگران نباش استراحت نسبی داشته باش.

هنوز سونو قلب ندادم اندازه شو نمیدونم

یعنی شیاف و استراحت داشته باشیم لکه بینی اشکال نداره ؟

ن اشکال نداره گاهی ی زخم کوچیکه ک یا جذب میشه با تخلیه برا من تخلیه شد با فشار کامل و بعدش راحت شدم شیاف کمک میکنه جفت محکم سر جاش باشه خون از جفت نیست ک بترسی