2777
2789
عنوان

خانومایی که هماتوم و لکه بینی بارداری داشتن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 34 پست
جذب شد عزیزم لکه بینیم در حد خیلی کم بود 

برای منم خیلی کمه ولی چند روز یکبار میاد

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانم استرس نداشته باشید من تا 20 هفته خونریزی و لکه بینی داشتم و بچه هام خداروشکر سالم کنار هستن فقط ...

خدابچه هاتونوبراتون نگه داره ممنون واقعاترسیده بودم مرسی🙏

بهترین حس دنیاحس مادرشدن هستش امیدوارم همه خانومهای سرزمینم این حس روتجربه کنن 🤲🤲🤲🤲خداجوووووونم ممنوووووون🙏🙏🙏بعداز۵سال انتظاردقیقاروزتاسوعابی بی چکم مثبت شدخدایاااااااااشکررررررررت🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲ازخدامیخوام همه اون مادرانی که منتظرهستن خدامثل من دلشونوشادکنه الهی امین🤲🤲🤲دوستان دعاکنین خدانی نی موسالم وصالح بزاره بغلم🙏🙏🙏🙏
نترس گلم خدا مراقب نی نی ها هست

ممنون عزیزم دعاکن بدون مشکل این دوران ‌بگذرونم چون چندسال انتظارکشیدم

بهترین حس دنیاحس مادرشدن هستش امیدوارم همه خانومهای سرزمینم این حس روتجربه کنن 🤲🤲🤲🤲خداجوووووونم ممنوووووون🙏🙏🙏بعداز۵سال انتظاردقیقاروزتاسوعابی بی چکم مثبت شدخدایاااااااااشکررررررررت🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲ازخدامیخوام همه اون مادرانی که منتظرهستن خدامثل من دلشونوشادکنه الهی امین🤲🤲🤲دوستان دعاکنین خدانی نی موسالم وصالح بزاره بغلم🙏🙏🙏🙏
هر روز قرآن بخون حتما دعات میکنم. 

تاجایی که بتونم میخونم ولی هروقت لکه بینی دارم بخاطراون خوشم نمیاددست بزنم به قران‌

تاجایی که بتونم میخونم ولی هروقت لکه بینی دارم بخاطراون خوشم نمیاددست بزنم به قران‌

نه عزیزم بزن بعدم اگر غسل  لازم بودی نتونستی همش بری حموم تیمم کن ب جاش. دعاهای حدیث کسا و آل یس رو دان کردم من با صدای بلند میزاشتم برا بچه ها یه چیزی حتما سرویس فرنگی برو

سلام عزیزم ای یو ای کردین؟

سلام گلم

بارداری اولم آی یو آی کرده بودم

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
ب سلامتی عزیزم سونو رفتین دختره یا پسر؟

سونو ان تی گفت احتمالا دختره

مرسی گلم

منم ی دختر دارم میخام تعیین جنسیت کنم برا دومی 

آره حتما بکن

البته دست خداست اما الان من میگم کاش کرده بودم آخه دوتا بچه بیشتر نمیخوام حسرت پسر داشتن تو دلم میمونه