2777
2789
عنوان

خانواده ی شوهر😔

| مشاهده متن کامل بحث + 4252 بازدید | 43 پست
همه ی شرایطت تقریبا مثه منه شوهرمنم ی شغل خوب داشت ک از دست داد الانم هیچی باهاش جور نمیشه پدرو مادر ...

خوب برید سر خونه زندگی تون بعدا کم کم بخرید

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابا همون ریزها مگه کم پول میخواد

شوهرمنم نداشت اگرچه زمان ما آنقدر گرون نبود ولی برا کسی ک پول نداره فرقی نمیکنه خانوادش ب ی ورشم نگرفتن، حالا برا دومی همینجور میریزن 

حالا پسر هم میخره بعدش پوست زن گنده میشه زیر بار قسط

ذکر استغفار امام صادق و بزن نت بگو إن شاءالله گشایش بشه

خانواده دختر بنده خدا نیستن؟!

چرا هستن اما اسی میگ‌شوهرش خودشه و خودش پشتی ام که نداره نمیتونه ام بخره  پولی ام ندارم حتی یه قلمش بخره یا باید بیخیال این چند قلم بشه و برند تا بعد بخرند یا خونواده خود اسی کمک کنند وقتی کف دست مو نداره چطور مو بکنه هوممممم؟؟؟

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

چرا هستن اما اسی میگ‌شوهرش خودشه و خودش پشتی ام که نداره نمیتونه ام بخره  پولی ام ندارم حتی یه ...

شاید در توان خاتواده خودشم نیست از طرفی میگن که هانواده شوهرشون وضعشپن بد نیست . مگه پدر دختر چه گناهی کرده هم دختر بده هم جهاز کامل اونوقت بیفته به دردسر 

الحمد لله کما هو اهله
شاید در توان خاتواده خودشم نیست از طرفی میگن که هانواده شوهرشون وضعشپن بد نیست . مگه پدر دختر چه گنا ...

خب وقتی نمی‌دند نمیتونند تفنگ بزارن رو سرشون یا اسی تا آخر عمر برا این چند قلم عقد بمونه که باید بین این دوتا ی راهو انتخاب کنه بین بد و بدتر 

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

والا 🤣 چ کلاسیم گذاشت جهیزیم تکمیله😁🤦🏻‍♀️

عزیزم همون خورد و ریزا رو ک بخری کمتر نمیشه از جهیزیه ک داماد میاره.وسایل برقی دیگه هم ک باید بخرن،مبل و میز غذا خوری و پرده و تشک و وسایل اشپزخونه و.... خیلی چیزای دیگ