2777
2789
عنوان

خانواده ی شوهر😔

| مشاهده متن کامل بحث + 4252 بازدید | 43 پست
ماهی ۷ ۸ تومن حقوقشه هیچ قسطی چیزیم نداره مادرشوهرمم کار میکنع اونم ماهی ۶ ۷ تومن درمیاره تعدادشونم ...

عزمزمه منم باتو هم دردم نمیدونم اینا که از پس هزینه های بچشون برنمیاد چرا زایدن اصلا فک کردن بچه همون دو س سال اول شوهر من خیلی کم سن حتی پول گل خاستگاری ازش گرفتن خونشون خالی بهمون خونه نمیدن بقیه کاراشون بماند خاستم بهت بگم تنها نیستی 

یجوری گفتی جهیزیم تکمیله خب اصل کاریا با اون دیگه خورده ریزا با تو

منم خاستم بگم 

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم جهیزیه ی خودم تکمیله نکنه جهیزیه دامادم من باید بگیرم؟جهیزیه خودمم با غلط کردم جور شده 

والا 🤣 چ کلاسیم گذاشت جهیزیم تکمیله😁🤦🏻‍♀️

میشه برام دعا کنید هرچه زودتر عروسی کنم از اون عروسیایی ک ارزشو داشتم💙🥲
عزیزم جهیزیه ی خودم تکمیله نکنه جهیزیه دامادم من باید بگیرم؟جهیزیه خودمم با غلط کردم جور شده 

اخه دیگ بقیه اش چارتا خرت و پرته چینی و سرویس لاکه،  اینا کلشو بریزی رو هم اندازه یخچال اون بنده خدا هم نمیشه

میشه برام دعا کنید هرچه زودتر عروسی کنم از اون عروسیایی ک ارزشو داشتم💙🥲
من و شوهرم ۱سال و ۹ماه عقدیم فقط یخچال و لباسشویی خریده در صورتی ک باید سرویس چوب و گاز و فرش و تی ...

همه ی شرایطت تقریبا مثه منه شوهرمنم ی شغل خوب داشت ک از دست داد الانم هیچی باهاش جور نمیشه پدرو مادرشم دارن ولی نمیخوان کمک کنن حداقل میتونن قسطی بیارن ماهم کمکشون میکنیم ولی انگار ن انگار همینجوری بلاتکلیف موندم شوهرم ک میاد اینجا مامانم غر دنیارو میزنه ب جونم از طرفی طاقت دوری همو نداریم خیلی شرایط بدیه اگه جهیزیمون جور میشد رهن خونه رو ی کاریش میکردیم ولی جفتش باهم برامون خیلی سنگینه

شهر ما جهیزیه کلا با عروسه پسر‌خونه میده شما رسم دارید کرایه کنید خونه وخونه نمیخرن ؟

رسم مااینه پسرخونه داشت یا نداشت 

باید چندقلم بزرگاروبخره

میدونم یادیر یازود یه روز میشم مامان حدیث 
شهر ما جهیزیه کلا با عروسه پسر‌خونه میده شما رسم دارید کرایه کنید خونه وخونه نمیخرن ؟

ن ما از این رسما نداریم اگه داشتیمم خانواده ای ک من دیدم سرشون میرفت اینکارو نمیکردن