بچه ها من نزدیک دو ساله ک عقدم تقریبا جهیزیم تکمیله فقط سرویس خوابم مونده اونم فعلا نگرفتیم چون جا نداریم نگهش داریم گذاشتیم دیقه ی نود بگیریم ک موقه ی عروسیم باشه جا گیر نشه شوهرم هرچقد کار میکنه نمیتونه جهیزیشو بخره 😔تا الان فقط ی دونشو گرفته اونم با بدبختی هرماه ۵ ۶ تومن قسط میده هرچی درمیاره میده جا قسط خانواده شوهرمم وضعشون ب نسبت خوبه پدر شوهرم خونه و ماشین داره
ماهی ۷ ۸ تومن حقوقشه هیچ قسطی چیزیم نداره مادرشوهرمم کار میکنع اونم ماهی ۶ ۷ تومن درمیاره تعدادشونم ...
عزمزمه منم باتو هم دردم نمیدونم اینا که از پس هزینه های بچشون برنمیاد چرا زایدن اصلا فک کردن بچه همون دو س سال اول شوهر من خیلی کم سن حتی پول گل خاستگاری ازش گرفتن خونشون خالی بهمون خونه نمیدن بقیه کاراشون بماند خاستم بهت بگم تنها نیستی
یجوری گفتی جهیزیم تکمیله خب اصل کاریا با اون دیگه خورده ریزا با تو
منم خاستم بگم
برای مادرم ک بهترینم بود جایی خوانده بودم که درد آدم را بزرگ میکند و روح را صیقل میدهد.و تجربه را زیاد میکند. هیچجا ننوشته اند که درد با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود میمیرند، یا برای همیشه میروند، یا میمانند با چشمانی که رنگِ بیتفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخنهایش جز دردچیزی نمیروید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمیروند چیزی ننوشته است.