2777
2789
عنوان

خانواده ی شوهر😔

4252 بازدید | 43 پست

بچه ها من نزدیک دو ساله ک عقدم تقریبا جهیزیم تکمیله فقط سرویس خوابم مونده اونم فعلا نگرفتیم چون جا نداریم نگهش داریم گذاشتیم دیقه ی نود بگیریم ک موقه ی عروسیم باشه جا گیر نشه شوهرم هرچقد کار میکنه نمیتونه جهیزیشو بخره 😔تا الان فقط ی دونشو گرفته اونم با بدبختی هرماه ۵ ۶ تومن قسط میده هرچی درمیاره میده جا قسط خانواده شوهرمم وضعشون ب نسبت خوبه پدر شوهرم خونه و ماشین داره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قسط چی؟

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

ماهی ۷ ۸ تومن حقوقشه هیچ قسطی چیزیم نداره مادرشوهرمم کار میکنع اونم ماهی ۶ ۷ تومن درمیاره تعدادشونم زیاده ماهی ۲ تومنم یارانشونه ولی هییییچ کمکی نمیکنن هرکی ام بهشون میگه میگن ما نداریم 

یخچال تلوزیون گاز فرش ماشین لباس شویی

حداقل 70 80 تومن میشه برند گرونم نخره

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
یخچال تلوزیون گاز فرش ماشین لباس شویی

اینا ک وسایل پرهزینه و اصلی آشپزخونه است ک بنده خدا چجوری بخره 

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

من و شوهرم ۱سال و ۹ماه عقدیم فقط یخچال و لباسشویی خریده

در صورتی ک باید سرویس چوب و گاز و فرش و تی وی هم بخره

منم کل جهازم امادس

شوهر من ب خانوادش اصلا رو نمیزنه ک کمک کنن

خونه هم نداریم و بلاتکلیفیم

همسرمم شغلشو از دست داده 

منم توقع عروسی ندارم فقط ی خونه باشه و وسایلا رو ببریم توش زندگی کنیم

به خواهر و مادر این زندگی سلام ویژه‌ای دارم