2777
2789
عنوان

کرم روز لاکچری کوین

1122 بازدید | 8 پست

سلام دوستان عزیز 

خواهش میکنم صادقانه در مورد کرم روز لاکچری کوین نظر بدین اگر تجربه ای دارین 

خیلی پوست حساسی دارم بهم گفتن این کرم خیلی خوبه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا انگار روغنه وقتی میزنی به پوست، پوست و به شدت چرب میکنه، من پوست خودمم چربه یعنی افتضاح میشه&n ...

من تجربه ام از بیواکوا این بود بعد ی نفر گغت با چیزهای تقلبی پر میکنن 

شما چند خریدی لاکچری کوین؟

من دو ماهه هم کرم روز و گرفتم هم شب و الکی همش چرت و الکیه برا من که هیچ تاثیری نداشت 

فیک این محصولات فوق العاده زیاد شده
مواد اولیه کرم ها خارجی هست و در منطقه ازاد ارس وکیوم میشه و تحت لیسانس کشور فرانسه هستن
و در واقع شما یک محصول خارجی رو با ریال ایرانی دریافت میکنید
کرم روز و شب لاکچری کوین به دلیل ترکیبات موجود در خودش که حاویQ10 , پیتاید ویتامین E ویتامین C و...
یک روتین کامل پوستی در دو کرم هستن و مکمل هم هستن
کرم شب برای بازسازی و پاکسازی کننده ی پوستتون و کرم روز برای محافظت کننده ی پوستتون در مقابل عوامل محیطی روزانه
از جمله فواید کرم روز و شب لاکچری کوین:

• ترمیم بافت پوست
  • روشن کننده صورت
  • درمان افتادگی و شلی پوست صورت
  • از بین برنده چروک صورت
  • ضد لک و ضد جوش
  • لایه بردار قوی

به عنوان کرمهای مراقبتی معرفی شدن اما انقدر که تاثیر مثبتی روی پوست کسایی که استفاده کردن داشته که به عنوان کرمهای درمانی هم ازش استفاده میشه.

حتما دقت داشته باشید محصولی که تهیه میکنید اورجینال باشه

تمامی محصولات لاکچری کوین با ضمانت اصل کالا و قیمت مصوب تواید کننده بدون واسط به فروش میرسونیم

اگر کرم روز و شب لاکچری کوین و یا هر محصول دیگه ای از این برند رو خواستید من به عنوان نماینده ی رسمی فروش شرکت در خدمتتون هستم

شما میتونید از طریق سایت mobarhankala .ir اقدام به خرید مستقیم کنید

و یا از طریق پیامک و واتس اپ و یا تلگرام به شماره همراه 09024426662 و یا ای دی اینستاگرام mah.deter و یا ادرس ایمیل aylarrmz1995 gmail.comمشاوره و سفارش در خدمتتون هستم