2777
2789
منم میخوام بدونم من فردا چهار هفته ام تموم میشه چرا نمیگذره زمان میخوام ببینمشون و صدای قلبشونو بشنو ...

دقیقا منم همین حالو دارم ۱۷ام تستم مثبت شد گفت ۳۰برم سونو نمیدونم چند هفتمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی زوده نرو خطرناکه من خودم هفته بعد ازاینکه تستم مثبت شد رفتم گفت سه هفته ای و الان سونو نمیکنم برو وسطای مهربیا یعنی شش هفته به بعد سونوزیادی باعث تحریک میشه وممکنه خدایی نکرده به خونریزی بیفتی اگر طاقت اوردی هشت هفته برو اگر نه شش هفته به بعدباید بری واینکه هفته هم باید از تاریخ انتقالت حساب کنی الان چندروزه انتقال دادی همون میشه ماه حاملگیت برای من اینجوری حساب کرد

خیلی زوده نرو خطرناکه من خودم هفته بعد ازاینکه تستم مثبت شد رفتم گفت سه هفته ای و الان سونو نمیکنم ب ...

نمیدونم گف۳۰ام بیا ۳شهریور انتقالم بوده اگه از روز انتقال حساب کنن ۳هفته که اصن تست مثبت نمیشه دکتر شما کیه

عزیزم قضیه انتقال فرق داره اگر دکتر گفته بری خوب حتما یک چیز میدونه برو ولی من میگم خیلی ام زود نرو چون از شش تا هشت هفته قلب تشکیل میشه ممکنه بری و هنوز تشکیل نشده باشه و اونوقت استرس بگیری من خودمم راضی نبودم اون موقع سونو بشم نحوه محاسبه انتقال اینطوریه سن بارداری =تاریخ انتقال + 14 روز + سن جنین انتقال یافته براساس روز 

عزیزم قضیه انتقال فرق داره اگر دکتر گفته بری خوب حتما یک چیز میدونه برو ولی من میگم خیلی ام زود نرو ...

من ۳شهریور جنین ۴روزه انتقال دادم یعنی الان ۳هفتم تموم شده اخه امکان نداره زیر ۴هفته تست مثبت بشه من شنیدم بیشتریا دو هفته بعد انتقال میرن سونو یا ۵هفته یا ۶هفته میشن

نه عزیزم بارداری طبیعی با انتقال فرق داره جنین های ما چند روز بیرون بدن ما رشد کرده بودن وقتی داخل بدنمون قرار گرفتن ده تا چهارده روز فرصت میخواد که نشون بده که جنین لانه گزینی کرده یا نه برا من که از روز دهم مشخص شد و صورتم لک اورد ولی بازم تا روز چهارده صبر کردم وتست دادم مشخص شد سخته انتظار ولی صبر کن من هر روز ایت الکرسی میخونم برا سلامتیش خیلی نگرانم چیزی نباشه چون خیلی حالتای عجیب غریب ندارم خداروشکر البته تازه یک کمی حالت تهوع و معده درد دارم ولی اونم همیشگی نیست برا همین میگم نمیدونم هست یا نه ولی میخوام صبر کنم همون وسطای مهر برم

ببین اگر رفتی سونو وقلب تشکیل شده بود به منم میگی شاید منم رفتم و اینکه سونو بهت گفت چند هفته ای تو ...

من با قرص پریود میشدم پریودام منظم بود تخمک اهدایی گرفتم الانم حالت تهوع و سینه درد دارن بتا شما چند بود؟

بتام 2340 بود ببین من با این فرمول روز انتقال + چهارده حساب کردم هفتم شده شش هفته و چهار روز ولی نمیدونم چرا دکترم از تاریخ انتقال هفته ام رو برام حساب کرد شایدم دید استرس دارم گفته بره هشت هفته بیاد که تکلیفش یهو مشخص بشه چون من دیگه جنین نداشتم این اولین و اخرین شانسم بود