2777
2789

فاز ۱۱ یه مقدار شیکتره، اما دسترسی خصوصا توی زمستون خیلی سخت میشه. الان هنوز خیابونهاش تکمیل نشده. 

اگر اونجا خونه دارید که هیچ، اگر هنوز تهیه نکردید، فاز ۸ دسترسیش بهتره.

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم فاز 3 هستم پسرم مدرسه غیر انتفاعی میره فاز 4 خودم میبرمش همسرم میره دنبالش قبلا همسرم کارش تهرانپارس بود الان امده سیاه سنگ 

خودمم همین طرف کار پیدا کردم دیگه تا تهران نمیرم 

امکانات زندگی همه چی هست ولی امکانات تفریحی خوب مثل تهران نیست ولی من خلوتی و نظم اینجا رو ترجیح میدم زیادم اهل رفت و امد با اطافیان نیستم که بگم دور افتادم شما هم با توجه به شرایط خودت سبک و سنگین کن ببین چطوره 

ولی من کلا میگم ادم خونه خو.دش باشه به دل خودش درست کنه هر سال درگیر اثاث کشی نباشه میارزه به مستاجری

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................

سلام دوستان من ساکن فاز 11 هستم و سفارش کیک های تولد و کافه ای و عصرانه و همچنین شیرینی های نوروزی رو قبول میکنم با کیفیت عالی

برای سفارش میتونید از طریق پیج اینستا اقدام کنید :

cake_behesht11@