خانوما یکی اعصابمو داغون کرده پسره ی نکبت، ما با هم خیلی اتفاقی اشنا شدیم و این پسره شماره منو گرفت اولش نمیخواستم بدم بهش بعد مسخره بازی در اورد گف چه ناز داری و فلان گفتم اوکی بهش دادم، بعد این ۴ روز یه بار پیام میداد که اره مثلا چرا نیومدی سرکلاس و فلان، چون تو یه کلاس اشنا شدیم اونروز بعد اینجوریه که میتونی زمان کلاسو هر وقت خواسی انتخاب کنی، حالا بیخیال هی مثلا میگف چرا نیومدی فقطم همینو میگف ۴ روز یه بار یه پیام میداد و اینا منم چون سرکار بودم میگفتم سرکلاسم، خلاصه گذشت و ما یه دوست مشترک داشتیم که نمیدونستیم
بعد این دوستمون تولدش بود و من بهش راجب این پسره گفته بودم و پرسیدم چه جوریه بچه خوبیه و اینا گفت اره، خلاصه اومد تولد و همش به من زل زده بود ولی انقد مغروره اوسکول نیومد یه کلمه حرف بزنه، بعد موقع رفتن شد ما دو تا اخرین نفر بودیم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دوستم گف بمون، قرار بود بمونم بعد تصمیمم عوض شد گفتم میرم خونه و آژانس گرفتم گفت بیا پیاده بریم گفتم نه دیره تو بیا با اژانس بریم اول گف باشه بعد یهو نمدونم چیشد گف نه من پیاده میرم، ساعتت ۳ نصفه شبب، خونمون بغل همه
بعد هی صداش کردم گفتم بابا بیا خو گفت نه و همینجوری رفتت🤐🤐🤐 بعد اومدم خونه پیام داد که اره رسیدی؟ گفتم اره و یکم حرف زدیم بعد گف بگی بخواب ( اژانسه هم اینجوری بود که وقتی من بگیرم از گوشیم از حساب من کم میکنه اتومات فک کنم برا همین نیومد)