2777
2789
عنوان

چرا اینطوری میکنه چشع اوف

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 43 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خلاصه من ازش خوشم اومد کم کم چون دوستای مشترک اینا ازش همش خوب میگن و فلان و همش مراقبم بود تو کلاس و بیرون و اینا ولی الن نمیدونم چشه خو اگه چیزی بخواد نباید پیام بده؟؟؟؟

خلاصه من ازش خوشم اومد کم کم چون دوستای مشترک اینا ازش همش خوب میگن و فلان و همش مراقبم بود تو کلاس ...

نمی‌دونم شاید سرش ی جای دیه گرمه

یه دختر مهربون  اللهم اجعلنی من التوابین و اللهم اجعلنی من المتطهرین

موافقم اصن پسرا خیلی مرموزن

اره متاسفانه .. 

خصوصا ک قبل از اومدن این گوشیا و فلان احساساتشون با حرف زدن و دوست بودم با دخترا ارضا میشد .

ولی الان از همه لحاظ ارضان ب جز لحاظ جنسی و فقط مییرن سمت دخترا با همین هدف 

اخه عزیزم اصلن چ ربطی ب جاش داره😅

چون اینجا فرهنگشون فرق داره بعد همکلاسیمه انقد کمکم کرده نمیتونم بگم نمیدم فک میکنه چون حالا پسره نمیخوام بدم

اره متاسفانه ..  خصوصا ک قبل از اومدن این گوشیا و فلان احساساتشون با حرف زدن و دوست بودم با ...

دقیقا 🤦🏻‍♀️💔

به نظرتون ممکنه اون دوست مشترک چیزی بهش گفته باشه ؟؟ اهان بعد دوستشم تو تولد بود اون همش هی میگف اینستات چیه و اینا اینم زوم شده بود رو ما شاید برا همین فک کرده من ایدیمو دادم بهش؟؟

چون اینجا فرهنگشون فرق داره بعد همکلاسیمه انقد کمکم کرده نمیتونم بگم نمیدم فک میکنه چون حالا پسره نم ...

خوب میگفتی چون پسری بهت نمیدم😐

به نظرتون ممکنه اون دوست مشترک چیزی بهش گفته باشه ؟؟ اهان بعد دوستشم تو تولد بود اون همش هی میگف این ...

فک کنم کسی بهش گفته روش کراشی😅

گفتم بهش گفتم اعتماد نمیکنم بدم و اینا بعد گف نترس و فلان چمیدونم دادم دیگه اه

آها 😅💔 ولی الان دیه بهش نزدیک نشو اگه فهمیده دوسش داری