2777
2789
عنوان

خستگي و ضعف علايم بارداري؟

2339 بازدید | 15 پست

سلام خانوم هاي باردار

ايا ضعف و خستگي علايم بارداريه؟ 

من هر چي غذا ميخورم يك ساعت بعدش دوباره گشنمه و ضعف دارم، بدن و پاهام درد ميكنه و خيلي خسته ام 

شما هم اين علايم رو داشتين ؟ من توي اقدامم و ٧ روز ديگه موعدمه 

انشالله اين ماه همه به مراد دلشون برسن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ایشالا خیره منم خستگی و بی حوصلگی داشتم یه بی بی چک زدم امروز ک بعد چندساعت هاله افتاد نمیدونم ...

مبارك باشه عزيزم 

انشالله كه بهترينها واست اتفاق بيوفته 

بي بي چك هاله هم بيوفته يعني  ني ني داري 

مرسی عزیزم قربونت همچنین برای خودت حتی اگر هاله بعد چندساعت باشه؟

توي همين ني ني سايت بارها خوندم كه بعد از چند ساعت هم هاله بيوفته بارداري.  حتما از بده خيالت راحت شه، از موعدت گذشته ؟

توي همين ني ني سايت بارها خوندم كه بعد از چند ساعت هم هاله بيوفته بارداري.  حتما از بده خيالت ر ...

اره فردا میرم ایشالا

نه فردا موعدمه سیکل ۲۶ روزه ینی وقتی ۴ روز از ماه قبلی اومده جلو میشه فردا

اره فردا میرم ایشالا نه فردا موعدمه سیکل ۲۶ روزه ینی وقتی ۴ روز از ماه قبلی اومده جلو میشه فردا

انشالله فردا با خبرهاي خوش بياي ني ني سايت 

احتمالا چون از موعدت نگذشته با تاخير هاله انداخته. بدن با بدن فرق ميكنه، بعضي ها ديرتر و بعضي ها زودتر بي بي چك نشون ميده ، اين چند وقته اينقدر ني ني سايت و خوندم كه از بر شدم، خانوم هاي زيادي با همين شرايط نوشتن باردار بودن. 

ینی ممکنه توی ازمایش هیچی نشون نده ولی مثبت باشه؟

معمولا ميگن موعد رد شد، بي بي مثبت شد، برو آز، خانم هايي بودن كه نوشتن آز منفي شده اما باردار بودن اما احتمال خيلي كم أست اين موارد پيش بياد. يه هفته از موعدت رد شد و پري نيومد  باز بي بي بذار