2777
2789
عنوان

ب سرم زد بن مژه بزنم

122 بازدید | 10 پست

امروز ارایشگاه بودم یکی داش خط چشم تتو می‌کرد منم خوشم اومد ولی من خط چشم دائم دوس ندارم کلا تنوع دوس دارم ولی بن مژه انگار قشنگه و سادس ۴۵۰ میزنه 

عالی من پیش خانم مریم حمزه ای زدم خیلی راضیم حالت چشمارو خیلی قشنگ میکنه حتی از خوابم بیدار میشی صورتت مرتب همیشه   البته من ابروهامم فیبروز کردم خیلی کارشون ظریف و طبیعیه خودم که عاشقشم
https://maryamhamzei.com/
تو سایتشون شعبه نزدیک به خودتونو پیدا کنید نمونه کارای پیگمنترارو ببینید بعدش هم میتونی از نزدیک هم برید و کاراشونو ببینید و انجام بدید
اینم پیج اینستاگرامشون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درد دااش؟؟ چقد زدی؟ بعد از چن وقت ترمیم میخاد؟

دو سال پیش زدم درد نداشت بعد یک ماه رفتم ترمیم ۳۰۰ اون موقع دادم

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💚🌱
نرو عزیزم پشیمون میشی  هر وقت خواستی خودت بکش

خط چشم اره ادم پشیمون میشه ولی بن نژه اصلا پشیمون نمیشی خیلی هم چشمارو قشنگ میکنه 

مسه خط چشم بعد مدتی آبی نمیشه ؟

مگه خط چشم ابی میشه؟احتمالا رنگش بد بوده واسه من مثل روز اولشه بعد دوسال