2777
2789
عنوان

بدون فضای مجازی میتونید دووم بیارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 26 پست
منم یکسالی هست که ندارمشون  فقط موقعی که کار ضروری داشته باشم نصب میکنم و بعد هم بلافاصله حذف ...

دقیقا منم هر کی از دوستام ک میخوام باش برم بیرون یه تماس میگیره بعدش بیرونیم و همش حضوری میبینیم همو دیگه چت و تلفن و اینا کمتر شده خیلی بیرون رفتنام بیشتر شده 

کاربری و تاپیک ها دست دو نفره/لطفاً آقایون لایک و کامنت نذارن 

اره خودمم در نظر دارم کاری از اپلیکیشا بعده ها استفاده کنم تا همینجور گشتن 

من کلا تو روبیکام 

اینستا که ندام

تلگرام هم که فقط ۵ دقیقه اونم جهت اینکه فیلم جدیدی اومده باشه دانلود میکنم.

واتساپ هم در حد چک کردن.

اما تمام کارم تو روبیکاست

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ن دو ماه پیش رفتیم مسافرت  از کشور من سه روز اولی ک اونجا بودیم نتم مشکل داشت  میخوا ...

تو راهه دور که واجبه ادم داشته باشم شاید منم اگه کسی از دوستام یا کسایی ک بم نزدیکن راه دور باشن مجبورا نصب کنم که دلتنگ نشم 

میتونم ...

البته من الانم استفاده خاص ندارم ...

تلگرام کانالای پورد نیازمه 

واتس اپ چیزای مهم گوشی مامانمو برا خودم میفرستم ...

الان تنها جایی که اومدم اینجاست ،اینجا هم کم کردم و یواش یواش قطع میشه ...

بعدا برا آینده ام در حوزه ی کاری فعال بشم تو شبکه های اجتماعی ،برا فعالیتای شخصی نه 

من کلا تو روبیکام  اینستا که ندام تلگرام هم که فقط ۵ دقیقه اونم جهت اینکه فیلم جدیدی اومده با ...

موفق باشی گلی 

روبیکا بیشتر برای چه کارایی ؟ من تا حالا نصبش نکردم

موفق باشی گلی  روبیکا بیشتر برای چه کارایی ؟ من تا حالا نصبش نکردم

ممنون عزیزم

برای کار رمانم و ویراستاریش و دو نفر هم هستند برای انتخاب رشته راهنمایشون می‌کنم 

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 
میتونم ... البته من الانم استفاده خاص ندارم ... تلگرام کانالای پورد نیازمه  واتس اپ چیزای مه ...

دقیقا منم برای فعالیت کاری بعده ها ممکنه بیشتر کنم فعالیتمو توی مجازی

چند روز پیش تو مهمونی یکی از فامیلای دخترعمم بود بلاگره معروفه دیدم با هیچ کس نمیتونست حرف بزنع ! انگار اینایی ک خیلی فعالن تو مجازی تو واقعیت ی سری مهارتای ارتباطیشون کمرنگ میشه

تو راهه دور که واجبه ادم داشته باشم شاید منم اگه کسی از دوستام یا کسایی ک بم نزدیکن راه دور باشن مجب ...

ار دیه

من یه دختر خوشبختم به دو دلیل اولش داشتن مامان بابای پایه، دومش پوست عالی و دماغ خوب، شاید اگ تک فرزند نبودم خوشبخت تر هم میشدم😊 اینم بگم ک من خوشم از چیزای دینی نمیاد پ لطفا وقتی چیزی میگم ک خوشت نمیاد ریپلای نکن وقتی خودت عاشق خدای عاشق امام های و....  دلیل نمیشه بقیه هم اینجوری باشن 
ممنون عزیزم برای کار رمانم و ویراستاریش و دو نفر هم هستند برای انتخاب رشته راهنمایشون می‌کنم 

ااا شمام رمان مینویسید 😍 من ی زمانی مینوشتم ولی الان دارم انیمیشن سازی یاد میگیرم که داستانامو تو قالب انیمیشن بیارم 

ااا شمام رمان مینویسید 😍 من ی زمانی مینوشتم ولی الان دارم انیمیشن سازی یاد میگیرم که داستانامو تو ق ...

بسی عالی

موفق باشی🌹

ان شاءالله بهترین ها براتون رقم بخوره.