2777
2789
عنوان

میتونین تحمل کنید همسرتون ازتون دور باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 28 پست

تا چند ماه پیش فوق العادههههه به همسرم وابسته بودم و اونم دیگه فهمیده بود و گاهی پرو میشد الان هر دفعه که قهر میکنم چند روزی ازش بی خبرم و انگار نه انگار 

تو دنیای که همه دنبال دنیا جهان بخت شدنن😑تو مریم میرزا خانی شو😉💖.امیدوارم اقایونی که اینجان ماهی دوبار پریود بشن😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از این فرصت تنهایی استفاده کن

ممکنه دیگه یک چنین فرصت گرانقدری گیرت نیاد 

برو حالشو ببر

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 
از این فرصت تنهایی استفاده کن   ممکنه دیگه یک چنین فرصت گرانقدری گیرت نیاد  برو حالشو بب ...

ولا خودمم میخواستم‌از لجش ماشم با دوستام برم مسافرت ولی حال ندارم دوس دارم این دو سه روز تعطیلاتو فقط خونه باشم بخوابم

ایجانم اذیت نمیشین از این وابستگی یا مشکلی تو زندگی براتون بوجود نیاورده؟

چرا از دیروز که میخواست بره فشار عصبیم رفت بالا پریودی زودتر از موعد و دوتا تبخال رو لب .

خودش فهمید سیستمم بهم ریخته اما مجبور بود

همسرت از وضع جدید ناراضی نیس؟

نمیدونم چون عقدیم ولی خودم راضیم که از وابستگیش اومدم بیرون چون گاهی از دوریش خیلییی گریع میکردم 

تو دنیای که همه دنبال دنیا جهان بخت شدنن😑تو مریم میرزا خانی شو😉💖.امیدوارم اقایونی که اینجان ماهی دوبار پریود بشن😑
ولا خودمم میخواستم‌از لجش ماشم با دوستام برم مسافرت ولی حال ندارم دوس دارم این دو سه روز تعطیلاتو فق ...

خوب بخواب خیلی هم خوبه

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 
نمیدونم چون عقدیم ولی خودم راضیم که از وابستگیش اومدم بیرون چون گاهی از دوریش خیلییی گریع میکردم&nbs ...

من بخودش گفتم‌میخوام‌وابستگیمو کمتر کنم‌و میخوام‌همینکارم انجام بدم فک کنم اگه این روالو پیش بگیرم هی بدتر میشم تو زندگی دیگه بدتر وابسته میشم

من بخودش گفتم‌میخوام‌وابستگیمو کمتر کنم‌و میخوام‌همینکارم انجام بدم فک کنم اگه این روالو پیش بگیرم ه ...

رو همسرتم تاثیر میزاره.

فک میکنه محتاجشی.

هوا برش میداره