2777
2789

🙁نمیدونم چمه همینجور نشستم اهنگ گوش میدم فقط

انگار دلم گرفته انگار دلم تنگه یا شایدم حوصلم سرفته یا چیزی میخوام که نمیدونم چی به چیزی فک میکنم که نمیدونم چی...نزدیک پاییزه من قبل پاییز و توی پاییز همش اینجوری میشم

ولی خب خیلی بده دیگه تازه اینبار فرق داره...

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم

دلم میخواد بگم لعنت به پاییز

کاش میشد این فصل نبود

توش اتفاقات خوب هم هست ولی پاییز حال من خوب نیست...تازه سالگرد بدترین اتفاق زندگیم...اونم اولین سالگرد...

یه اهنگ هس همیشه گوش میدم، پاییز تورو ازم گرفت از من گرفت تورو چه زود...

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما     
گاهی پیش میاد برای منم طبیعیه تا حدودی فکر کنم من ساکت میشم حتی حال آهنگم ندارم

من بدجور معتاد اهنگم همیشه دارم گوش میدم ندم دیونه میشم

دلم میخواد بگم لعنت به پاییز کاش میشد این فصل نبود توش اتفاقات خوب هم هست ولی پاییز حال من خوب نیس ...

عزیزم 

درکت میکنم

منم حالم از پاییز به هم میخوره

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 
منم  از صبح تا ساعت ۶ عصر خوبم دم غروب یهو میرم توی لاک خودم

نه من فقط بدتر میشم

وگرنه کلا یجوریم

اصلا ادم مبخواد دیونه بشه

غصه ها و درگیری های خودمون بس نیست، پاییز هم اومد دیونمون کنه

نمیدونم پاییز با ادما چیکار میکنه که اینجوری میشه

من بدجور معتاد اهنگم همیشه دارم گوش میدم ندم دیونه میشم

باز من فکرم اینه درسته آهنگ درکم میکنه ولی دردی دوا نمیکنه راه حل نمیده باعث میشه حسی ک دارم شدت پیداکنه و سراغش نمیرم خیلی

یعنی معتاد بودم ترکش کردم چون خیلی احساساتیم میکرد فاز منطقیم کم میشد

باز من فکرم اینه درسته آهنگ درکم میکنه ولی دردی دوا نمیکنه راه حل نمیده باعث میشه حسی ک دارم شدت پید ...

نه حال منو بهتر میکنه اتفاقا