2777
2789

بچه ها کدومش بهتره ؟درامد هم خیلی واسم مهمه....✨🍉

برای موفقیتم همین الان یه صلوات مهمونم می کنی؟😔💕🥲....یه دختر محصل که همه خاطرخواهشن😃 بس که برا خودش ارزش قائلهههه😂 کاریزماتیک ⛓️😑🤍ورزشکار✨ والیبالیست ❤️شیطون 💛دی ماهی💙درسخون به قول رفیقم خرخون دنیای خودمم😎

درآمد هوشبری چقدره 

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درآمد هوشبری چقدره 

والا یکی از فامیلامون رفته سه شیفت هم کار می کنه نزدیک ۷ ۸ میلیون

برای موفقیتم همین الان یه صلوات مهمونم می کنی؟😔💕🥲....یه دختر محصل که همه خاطرخواهشن😃 بس که برا خودش ارزش قائلهههه😂 کاریزماتیک ⛓️😑🤍ورزشکار✨ والیبالیست ❤️شیطون 💛دی ماهی💙درسخون به قول رفیقم خرخون دنیای خودمم😎

استخدام اتاق عمل بهتره

توی مراکز خصوصی با مدرک لیسانس اتاق عمل امکان ارتقای بهتری داره نسبت به هوشبری

سختی کار اتاق عمل خیلی بیشتره

درآمد هر دو توی بیمارستان برابره

متاهل   خدایا شکرت   

درامدشون که فرقی نداره یکیه

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

من ممکنه هر کدوم رو بیارم 

خودم اتاق عمل رو الویت زدم برای علاقه ام 

حقوق و بازار کار و شرایط یکیه ولی یه فرق اساسی داره 

کارشناس بیهوشی فقط تو ایران هست همه جا اول پرستاری می‌خونن بعد فوق رو پرستار بیهوشی 

پس فکر کردم برای مهاجرت خوب نیست و رشته شناخته شده ای نیست پس بیخیالش تازه ارشدش هم تازه اومده و دکترا نداره ادامه تحصیلش خوب نیست ولی اتاق عمل هم ادامه تحصیلش اوکیه هم همه جا هست

کاربری سوممه و عضو سابقم 
والا یکی از فامیلامون رفته سه شیفت هم کار می کنه نزدیک ۷ ۸ میلیون

واا سه شیفت ۷ میلیون !! کمه که😕

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
من ممکنه هر کدوم رو بیارم  خودم اتاق عمل رو الویت زدم برای علاقه ام  حقوق و بازار کار و ...

اتاق عمل هم خارج از ایران در واقع ادامه ی مدرک لیسانس پرستاریه و رشته ی جدا و مستقل نیست

متاهل   خدایا شکرت   
میشه بگی چطوری خوندی سال اولت بود کنکور دادی؟

نه سال دوم البته اولویتم پرستاریه بعد اتاق عمل و هوشبری 

من بعد عید خیلی جدی تر خوندم قبلشم خوندم اما پیوسته نبود 

کلاس رفتم درس هایی که ضعف داشتم اما لازم نیست حتما بری 

آزمون خیلی مهمه من قلم چی دادم کلاس جمع بندی رفتم 

ثبت تایم و تعداد تست خیلی مهمه از همه مهم تر شیوه تست زنی رو یاد بگیر این خیلی مهمه

کاربری سوممه و عضو سابقم 
استخدام اتاق عمل بهتره توی مراکز خصوصی با مدرک لیسانس اتاق عمل امکان ارتقای بهتری داره نسبت به هوشب ...

آهان

اتاق عمل هم خارج از ایران در واقع ادامه ی مدرک لیسانس پرستاریه و رشته ی جدا و مستقل نیست

در کنارش تدریس زبان انگلیسی هم میتونم داشته باشم  به عنوان شغل دوم برای همین بین این دوتا موندم