2777
2789
عنوان

شما با آدمای زیادی دوستین؟؟ 🥲

110 بازدید | 20 پست

من از بچگی تا الان همیشه دورم خلوت بوده 🥲

انقد دلم ازین اکیپای دوستی میخواست ولی هیچوقت نشد

با هرکی دوست شدم خیلی وقت گذاشتم براش اما همیشه فقط ازم استفاده کردن و بعد تموم میکردیم🥲

نمیدونم شاید مسخره باشه تا 23 سالگی ادم دوست صمیمی نداشته باشه ولی واقعا من ندارم 

با یکی تو دانشگاه با هم بودیم الان سه سالی هس ولی اینم از وقتی کرونا اومد و مجازی شد کمتر در ارتباط بودیم تا الان که اگه من پیام ندم خبری نمیشه

وقتی حالشو میپرسم همش میگه گرفتار بوده ولی استوریاشو میبینم مدام بیرونه حتی امروز دیدم با یکی از هم خوابگاهیامون که بعد من دوست شده قرار گذاشتن رفتن شهر دیگه بگردن 🙂

بچه ها واقعا از خوشحالی و تفریح کسی ناراحت نمیشم اطرافیان همیشه بهم میگن تو خیلی آروم و  مهربونی ولی واقعا نمیدونم چرا کسی با من دوست نمیمونه شاید باورتون نشه اعتمادبه نفسم اومده پایین سر این قضیه🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل تو هستم.ادمهایی مثل ما معمولا تنهان،چون زیاد برا دیگران مایه میذاریم و اذیت نمیکنیم کسی رو،مردم این دوره زمونه یکی رو دوست دارن که براشون قیافه بگیره

ممنون میشم تویی که منطق نداری یا به خودت زحمت نمیدی حرف منو یه دور با دقت بخونی بعد ریپلای کنی،انرژیتو برا من هدر ندی دوست عزیز
من فقط یه دونه دوست دارم تو دنیای واقعیت  اونم خواهرمه

چه خوب

من و خواهرم خیلی از لحاظ شخصیتی بهم نمیخوریم با هم در ارتباطیم ولی صمیمی نه

شایدم چون تو بچگی من حرفامو بهش میزدم و همیشه میذاشت کف دست مامانم دیگه نتونستم بهش اعتماد کنم 

منم اینجوریم اسی🥲

بیستو یک سالمه ولی یه دوستم ندارم

بخدا دقیق مث تو هرکی بود تا وقتی ازم استفادع میکرد منو میشناخت ولی بعدش میرف با یکی دیگه

دلم میخواد با یکی مث خودم اشنا شم ک یکم فقط یکم وفادار باشه ولی نیس... دوست همه چی نیس من خودمو با هرچی سرگرم میکنم ولی خب جای خالی بعضی تفریحا همیشه حس میشه

منم مثل تو هستم.ادمهایی مثل ما معمولا تنهان،چون زیاد برا دیگران مایه میذاریم و اذیت نمیکنیم کسی رو،م ...

دقیقا

همین دختری که میگم همکلاسی دانشگاهمه 

همه ازش حساب میبرن انقد که زبون داره و قیافه میگیره برای همه ولی من همیشه ساده اروم در دسترس و کسی رو اذیت نمیکنم من همیشه خودمو با شرایط بقیه وفق میدم و اعتراضی نمیکنم 

دقیقا همین دختری که میگم همکلاسی دانشگاهمه  همه ازش حساب میبرن انقد که زبون داره و قیافه میگی ...

خب دقیقا همینه عزیزم،من میفهممت چون خودم قبلا خیلی حرص میخوردم و به این نتیجه رسیدم مشکل رفتار خودمونه.مثلا یه دختره بود پشت خونمون من کلی وسیله مجانی بهش دادم که خودش میگفت پولشو میدم گفتم نه بابا،بعد خطشو عوض کرد حتی قابل ندونست شمارشو بمن بده،برا اینکه من همیشه اول پیام میدادم،یه طرفه مایه میذاشتم و...

ممنون میشم تویی که منطق نداری یا به خودت زحمت نمیدی حرف منو یه دور با دقت بخونی بعد ریپلای کنی،انرژیتو برا من هدر ندی دوست عزیز
منم اینجوریم اسی🥲 بیستو یک سالمه ولی یه دوستم ندارم بخدا دقیق مث تو هرکی بود تا وقتی ازم استفادع ...

چقد شبیهیم🥲

فکر کن من سر رفاقت کنکورمم به باد دادم و با دوست اون موقعم کار میکردم که اونم بکشم بالا 

تمام انرژی و وقتمو گرفت و روزای اخر مونده به کنکور وقتی مطمئن شده بود من کلی نخونده دارم و دیگه قبول نمیشم 

در جواب یکی از دخترا که بهش گفت چرا نمیذاره من درس بخونم گفت چرا میذاشتم بخونه که برسه به جایی بعد مامانم سرکوفت اینشم بهم بزنه! 

فکر کن همینقد نامرد 

خب دقیقا همینه عزیزم،من میفهممت چون خودم قبلا خیلی حرص میخوردم و به این نتیجه رسیدم مشکل رفتار خودمو ...

قشنگ میفهمم چی میگی

منم همیشه صد خودمو گذاشتم 

ولی انگار عکسشو باید انجام داد

سر همین همکلاسیم میدونم تا چندروز دیگه حتما پیام میده چون نزدیک مهره کلا تابستون که اومدیم خونه خبری ازش نبوده

قشنگ میفهمم چی میگی  منم همیشه صد خودمو گذاشتم  ولی انگار عکسشو باید انجام داد سر همین ...

از این ببعد  یجور دیگه باش،احتمالا جواب متفاوتی هم میگیری