2777
2789

شوهر من بزرگتره با یه خواهرو برادر کوچیکتر از خودش داره ولی مادرشوهرم شوهرمو اصلا توجه نمیکنه برا اونا هرکاری بگی کرده 

الان چند وقته کار نداشت بجای اینکه دست مارو بگیره رفته برا برادرشوهر م یه وام خوب جور کرده برادرشوهرمم خیلی خیلی خسیسه با اینکه خیلی هم پول داره خونه داره ماشین داره و... ولی بازم یه تعارف نکرد به شوهرم تو که چند وقته بیکاری بیشتر به این پول احتیاجت میشه 

چیکار کنم خیلی اعصابم خورد میشه این جور چیزارو میبینم

مامانای مهربون برا سالم بدنیا اومدن نینیم یه صلوات میفرستید ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری خودمو آروم کنم شوهرم اصلا این جور چیزاشونو نمیبینه 

فقط بدبختی من اینه که تو یه آپارتمان با مادرشوهرم ینا زندگی میکنیم

اعصابت خورد نشه از ديگران توقع نداشته باشيد چشمتون رو روي زندگي بقيه ببندين خودتون زندگي خودتون رو ا ...

اخه مثلا اونا خانواده درجه یک هستند 

منم مادرشوهرم‌ شوهرمو نمیخاد :/ چند بار ب من گفته من هیچ علاقه ای ب شوهرت ندارم

خیلی بده احساس بدی آدم داره نمیدونم چرا اینجوری میکنن 

مام همینیم شوهرم از بچگی کار کرده گیلیم خانوادشو از اب کشیده بیرون باباشو جمو جور کردع خواهرشو جهیزیه داده  ی داداش کوچیک داره ۱۰ سالشه عین بچش واسش کلی چیز میخره گاهی میگم ولخرجی نکن میگه چیزایی که من نداشتمو اون داشته باشه عقده نشه عوضش هیچ مادرشوهرم جونش واسه دخترشو پسر کوچیکش در میره  شوهرم همه دارایششو خرج خونه زندگی اونا کرو تعمیر کرد دوباره ساخت بالای خونه اونا ی طبقه واسه خودمون درست کرد چون زمین ب اسم پدر شوهرم بود ی کاغذ خشکو خالی نداد دلمون خشک شه خونس اخرشم بخاطر اذیتاشون الان مستاجریم یدونم ماشین سنگین خرید شوهرم اونم پدرشوهرم صاحاب شد نمیده میگه باش کار میکنم

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره
مام همینیم شوهرم از بچگی کار کرده گیلیم خانوادشو از اب کشیده بیرون باباشو جمو جور کردع خواهرشو جهیزی ...

ای وای واقعا نمیدونم چی بگم شوهر منم خیلی براشون کار کرده و میکنه ولی واقعا این انصاف نیست اینجوری هوای بچه های دیگشونو داشته باشن 

شعور ندارن از بس  من ک اصن ادم حسابش نمیکنم خودشم میدونه

منم خیلی خواستم نبینمو و رد بشم و اصلا برام وجود نداشته باشند ولی ما تو یه آپارتمانیم نمیشه 

ای وای واقعا نمیدونم چی بگم شوهر منم خیلی براشون کار کرده و میکنه ولی واقعا این انصاف نیست اینجوری ه ...

گاهی دلم واسه شوهرم میسوزه بچگی نکرده ب گفته خودش قرون قرون جمع کرده اخرشم ب باد رفت یعنی بی وجدانی خانوادشه پدرشوهرم هیچی نداشت اعتیاد داشت تنها چیزی که داره چند تیکه زمینه که از پدرش بهش ارث رسیده شوهرم نمایشگاهیم هست خریدو فروش میگه این کفاف نمیده زندگی منو ماشینو خوابوندی دم در بده من کار میکنم ماهیانه ی پولیم ب شما میدم بخوای نگاه کنی کلا ماشین واسه شوهرمه اصلا میگه ن من پول منتی نمیخام خودم کار میکنم  از اونطرفم ما مستاجریم نذاشتن اونجام زندگی کنیم شوهرم میگه خب من اون همه خرج خونه زندگی شما کردم ی طبقه ام ساختم حداقل ی تیکه از زمینارو بده من بفروشم خونه بخرم ماهیانه خدا تومن اجاره ندم بقیش  نوش جونت ماشینم نگه دار کار کن خونه ام که دیگه مال شما میگه نه زمینم نمیدم نگه داشت حق خواهر برادراتم هست

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره