2777
2789
عنوان

معلم ها میشه بیاین لطفا؟

143 بازدید | 5 پست

سلام عزیزان کسی هست به تازگی زایمان کرده باشه؟ یا از قانون مرخصی زایمان اطلاع داشته باشه؟ میدونین مرخصی زایمان برا فرهنگیان چند ماهه؟ و اینکه هر نه ماهش را حقوق کامل میدن؟ 

سوال دیگم هم اینه که اگه نه ماه باشه من اول اردیبهشت ماه مرخصیم تموم شد باید یک ماه باقی مونده از سال تحصیلی را سر کار برم؟ یا میتونم اونا مرخصی بدون حقوق بگیرم؟ 

🍀عضو تاپیک رکورد سلامتی🤩 گروه چهار ستاره وزن شروع دوباره 72🌷6/18👈70.5😍وزن هدف:۶۵🌷دفعه قبل تونستم سیزده کیلو کم کنم👌🏻این بار هم میتونم با امید به خدا و اراده خودم🌷                                                 تجربه کاهش قبل: وزن شروع 82.200🍀 80.400👈🏻(10/۱٠)🍀80 👈🏻(10/19)🍀(۱٠/۲۶)👈🏻۷۸.۸٠۰🍀( ۱۱/۲)👈🏻۷۸.۷٠٠🍀(۱۱/۱٠)👈🏻۷۷.۶۰۰🍀۱۰/۱۶👈🏻۷۷🍀۱۰/۲۳👈🏻۷۶.۱۰۰☘️۱۰/۳٠👈🏻۷۵☘️12/7👈🏻74.200☘️۱۲/۱۴👈🏻۷۳.۹۰۰☘️۱۲/۲۲👈🏻۷۳.۵۰۰☘️۱۲/۲۹👈🏻۷۲.۹۰۰☘️۱/۷👈🏻۷۲☘️۱/۱۴👈🏻۷۱.۴٠٠☘️۱/۲۱👈🏻۷٠.۹٠٠☘️۱/۲۸👈🏻۷۱.۵🤦🏻‍♀️🫤☘️۲/۴👈🏻۷۰.۴۰۰☘️۳/۱👈🏻۶۸.۷۰۰🤩😍

در مورد قسمت دوم سوالتون بله باید سر کار برید و اگه بخواهید مرخصی بگیرید تا پایان شهریور ماه رو باید بگیرید

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
در مورد قسمت دوم سوالتون بله باید سر کار برید و اگه بخواهید مرخصی بگیرید تا پایان شهریور ماه رو باید ...

به خاطر یه ماه چهار ماه حقوق نمیگیرم اونطوری، ممنونم

🍀عضو تاپیک رکورد سلامتی🤩 گروه چهار ستاره وزن شروع دوباره 72🌷6/18👈70.5😍وزن هدف:۶۵🌷دفعه قبل تونستم سیزده کیلو کم کنم👌🏻این بار هم میتونم با امید به خدا و اراده خودم🌷                                                 تجربه کاهش قبل: وزن شروع 82.200🍀 80.400👈🏻(10/۱٠)🍀80 👈🏻(10/19)🍀(۱٠/۲۶)👈🏻۷۸.۸٠۰🍀( ۱۱/۲)👈🏻۷۸.۷٠٠🍀(۱۱/۱٠)👈🏻۷۷.۶۰۰🍀۱۰/۱۶👈🏻۷۷🍀۱۰/۲۳👈🏻۷۶.۱۰۰☘️۱۰/۳٠👈🏻۷۵☘️12/7👈🏻74.200☘️۱۲/۱۴👈🏻۷۳.۹۰۰☘️۱۲/۲۲👈🏻۷۳.۵۰۰☘️۱۲/۲۹👈🏻۷۲.۹۰۰☘️۱/۷👈🏻۷۲☘️۱/۱۴👈🏻۷۱.۴٠٠☘️۱/۲۱👈🏻۷٠.۹٠٠☘️۱/۲۸👈🏻۷۱.۵🤦🏻‍♀️🫤☘️۲/۴👈🏻۷۰.۴۰۰☘️۳/۱👈🏻۶۸.۷۰۰🤩😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بی تجربه بودم همین بلا سرم اومد

عزیزم در مورد اینکه مرخصی چند ماهه و آیا حقوق این چند ماه کامل پرداخت میشه اطلاعی ندارین؟ 

عزیزم در مورد اینکه مرخصی چند ماهه و آیا حقوق این چند ماه کامل پرداخت میشه اطلاعی ندارین؟ 

نه اطلاعات جدیدی در این زمینه ندارم

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم