2777
2789
عنوان

سریال بامدادخمار

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قسمت اولش اومده ندیدم رمانش ک خیلی قشنگ بود اینو نمیدونم ولی زیاد از بازیگراش خوشم نمیاد

رمانش پایان خوشی داره؟ یا غم انگیز

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

ایرانیه ؟

بله

❤️‍🔥دختربختیاری❤️‍🔥من مطمئنم خدا برام بدنمیچینه🌱✨الان نه ولی یه روزی به یه جایی میرسم که همتون بشناسینم:) قدکشیده لای به لای رنج وغم؛ ❤دیوانه ی شاهِ خراسان♥

اگر واقعاً رمانش رو با جون و دل خونده باشین متوجه میشین که فیلم دقیقاً مو به مو مثل رمان ساخته شده ح ...

نخوندم هنوز

اینطورکه متوجه شدم دختره خاستگاریش بود یاعروسی

ولی یه پسر رو توی نجاری دید عاشقش شد سکانس های کمی دیدم ازش

❤️‍🔥دختربختیاری❤️‍🔥من مطمئنم خدا برام بدنمیچینه🌱✨الان نه ولی یه روزی به یه جایی میرسم که همتون بشناسینم:) قدکشیده لای به لای رنج وغم؛ ❤دیوانه ی شاهِ خراسان♥

هرچند به نظرم صاحب سهیلی هم برای این نقش خیلی قشنگ می‌شدولی خیلی به شخصیت رحیم میومد اون رگای روی دس ...

آره و موهاش که تو صورتش بود خیلی شبیه تصورات من بود 

یه کاربر قدیمی از بند درومده 🤗
هرچند به نظرم صاحب سهیلی هم برای این نقش خیلی قشنگ می‌شدولی خیلی به شخصیت رحیم میومد اون رگای روی دس ...

سینا سهیلی منظورته؟

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

نخوندم هنوزاینطورکه متوجه شدم دختره خاستگاریش بود یاعروسیولی یه پسر رو توی نجاری دید عاشقش شد سکانس ...

کاش اگر وقتش رو داری اول رمان رو بخونی بعد فیلم رو ببینی 

من انقدر پای رمان گریه کردم فکر کنم کور شدم 😂