2777
2789

من داداشمو ماهی یک دفعه اونم در حد چند ساعت بیشتر نمیبینم بعد هر دفعه بغلش میکنم بوسش میکنم کلی با هم شوخی میکنیم بعد زن داداشم همش مشکوک نگاه میکنه  

نشسته بودیم با زن داداشم حرف میزدیم بعد گفت خیلی زشته بعضیا جلو داداششون لباس راحت میپوشن و بغلش میکنن محرم باشه ولی آدم باید یه حریمی داشته باشه 

از حرفش حرصم گرفته اعصابم خورده 😭😭

کلا من این داداشمو از مجردی کم میبینم وقتی میبینمش کلی ذوق میکنم حالا زنش حسودش اینطور بهم گفت ناراحتم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امان از این زنای سلطه جو که بعد ازدواج فکر میکنن شوهرشون با خواهر مادر خودشم نباید ارتباط داشته باشه

بعد یه طوری حرف زد انگار من منظور بدی دارم  چقدر بدجنس و عقده ای آخه.  اینا باید با یکی ازدواج کنن خواهر و مادر نداشته باشه