2777
2789
عنوان

به نظرتون بگم؟

111 بازدید | 19 پست

سلام دوستان اول از همه ممنون که وقت میذارید دوستان من یک بار دوران عقد جدا شدم شناسنامم سفیده الان یه خواستگار به صورت سنتی میخواد بیاد که نمیدونن به نظرتون همون اول بگم یا یه مدت که گذشت و آشنا شدیم و مسئله جدی شد بگم؟ شما بودین چیکار میکردین؟

میشه لطفا برای سلامتی مامانم یه صلوات بفرستین🙏🙏

استارتر معذرت میخوام .

سلام من ی مشاور داشتم مدرسم برا وسواسم گفتم ینفرو بهم معرفی کن . اونم یکی رو گفت شمارشو داد رفتم حرفیدم گفت جلسه ای ۲۹۰ خب زیاده گفتم میام انشالله و اینا . نمیتونم برم پیشش از نظرتون چه کنم؟ پولشو ندارم برم الان دوباره پیام داده که کجایی و چیکار و میکنی و اینا !!البته این روانشناسه از دوستای نزدیک مشاورم بود گفت واسه همین خیلی بهت تخفیف میدم . الان چی بهش بگم؟

زندگی پر شده از لالایی خونایی که هنوز بیدارن !!      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب من که نمیخوام قایم کنم منظورم اینه کی بگم

همین اول بگو .ولی اگ نشون بودی در حد ده پونزده روز کلا نگو اصلا 

حرفامو با اسم کاربریم قضاوت نکنید😐هرجا هرچی میگم میگید ن ب اسمت ن ب حرفت

عزیزم چون شما عقد دائم بودی ،حتما حتما باید از همون ابتدا هم به خودش هم به خانواده اش بگید،چون بعد امکان داره وابستگی بینتون پیش بیاد و طرف مقابل این مسئله رو جدی نگیره و بگه باهاش مشکلی نداره اما بعد به مرور زمان همین مسئله رو عین سوزن می‌کنه تو چشمتون هم خودش هم خانوادش

عزیزم چون شما عقد دائم بودی ،حتما حتما باید از همون ابتدا هم به خودش هم به خانواده اش بگید،چون بعد ا ...

خب میگن بذار یکم بشناستت بعد بگو اول بگی فکر میکنه مشکلی چیزی داری چون من فقط به خاطر بداخلاقی و تندی و اذیتای نامزدم ازش جدا شدم 

میشه لطفا برای سلامتی مامانم یه صلوات بفرستین🙏🙏
یه سری میگن اول کار چون نمیشناسه سوتفاهم میشه

چه سوتفاهمی حالا اومدیم ی مدت با هم بودین شما از این آقا خوشت اومد به دلت نشست گفتی و قبول نکرد و رفت دلت نمیشکنه اون آقا چی حق نداره همین اول کاری بدونه ؟

وای بر من تو همانی که امیدم بودی💔