2777
2789
عنوان

چه اشتباهی تو زندگی مشترک داشتین که اگه برگردین انجام نمیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 818 بازدید | 22 پست

خب دوری و دوستی .

کاری من انتخاب کردم ‌ و پشیمون هم نیستم ..اصلا خوشم نمیاد با خانواده شوهر صمیمی بشم یا جیک و پوکمو بدونن یا بخوان نظر بدن . دوری فقط 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

با کسی که خانواده اش با ازدواجمون مخالف بودن ازدواج نمی‌کردم ....اوایل فکر میکردم من که با خانواده اش نمی‌خوام زندگی کنم،مهم خودشه ...اما این اشتباه ترین خیال زندگیم 

و اینکه ازدواج با یه پسر شهرستانی که فرهنگ هاشون زمین تا آسمون با من و خانوادم تفاوت داشت 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زیادی عاشق بودم خیلی از اشتباهات همسرم رو می‌پذیرفتم فقط چون زیادی عاشق بودم اونم میدونست هرچی اشتب ...

البته کارشما از نظر روانشناسی کاملا درست بوده باید اجازه داد همسر کارای مالی رو به روش خودش انجام بده حتی اشتباه باشه

عزیز تو حذف تاپیک اشتباه زدی 

باید اینو بزنی لینک بالایی ببین

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9382829/چه-اشتباهی-تو-زندگی-مشترک-داشتین-که-اگه-برگردین-انجام-نمیدین

پدرم یک کارگر ساده بود که با دست های زخمی و پینه بسته به رحمت خدا رفت.     ختم صلوات انجام میدم.لطفا اگه کسی خواست پیام بده. هر هزارتا صلوات پانزده هزار تومن. از اونجایی که بعضی از دوستان کم لطفاً با عرض شرمندگی اول پول میگیرم بعد. برای آقایون هم نه ختم. صلوات نه قرآن... انجام نمیدم.‌انجام دادم پول ندادن هیچ .حذف کاربری هم زدن