2777
2789
عنوان

مامانایی که نی نی زیر دوسال دارید

14 بازدید | 16 پست
چه تفریحاتی برای خودتون توی خونه دارید؟ نمیتونم پسرمو جایی بذارم از طرفی هم روحیه ام خیلی کسل شده. چه کاری میتونم تو خونه انجانم بدم که روحیه ام خوب بشه؟ پیشنهاد بدید کارایی که انجام میدید بگید

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

من زمان اضافه نمی آرم.
از صبح که بلند میشم غذای بچه که چند مرحله هست.
فرنی و سوپ و میوه.
غذای خودمون
غذا دادن به بچه و خوابوندش تمیزی خونه
لباس تو ماشین ریختن و جمع کردن. تازه اتوش بیرونه.
حمام بچه و خودم
و ...
خداجونم شکرت. هزاااااار بار شکرت. عاشقتم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نقاشی هم دوس دارم. دلم میخواد برم کتاب رنگ امیزی بگیرم

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

تلوزیون و فیلم بیشتر کسلم میکنه. آلا اگه بخوای حساب کار خونه رو بکنی که همیشه هست بافتنی دوس دارم اما نمیدونم چی ببافم ورزش که تو خونه نمیشه

من کارای خونه و پسرم.نی نی سایت و نت عصرا میرم خونه مامانم نه همیشه ولی اکثرا. آخر هفته هم با شوهرم و پسرم میریم هایپر خرید خونه .یا خیابون گردی و آبمیوه و...
من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄
من خیلی تو کارای خونه به خودم سخت نمیگیرم . نه اینکه خونم نامرتب باشه ها.اما وسواس تمیزی و مرتب بودنم ندارم

هدی میخوای پیش کسی بذاریش؟ من نمیتونم بذارمش جایی. بیرون هم میریم اما دلم میخواد مفید باشم کمی