2777
2789
عنوان

شوهر سرد

1590 بازدید | 47 پست

سلام خانوما 

من دو هفته دیگه عروسیمه

اما شوهرم واقعا بعضی رفتاراش ناراحتم میکنه مثلا از نظر جنسی اصلا مثل پسرا نیست عذر میخوام ببخشید ل‌ا‌س زدن و شوخی و شور و هیجان نداره نمیخواد یه خلوتی پیدا کنه شیطونی کنه خیلی براش عادیم

ناراحتم

شما تجربه مشابه داشتین؟چیکار کردین؟

از قدیمیای نی نی سایت و هزاران بار ترکیده هستم😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خودش گفتی؟ بعضی وقتا سوتفاهم میشه 

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

۲۴ هر دو

تو مسائل دیگه باهات راحته

یا کلارودرواسی داره باهات

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
تو مسائل دیگه باهات راحته یا کلارودرواسی داره باهات

نه بابا خیلیم اتفاقا با اعتماد به نفس و راحته ولس س ک س انکاری براش یه مسئله حل شده است

اما من بیچاره...

از قدیمیای نی نی سایت و هزاران بار ترکیده هستم😂