2777
2789
عنوان

شوهر سرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1590 بازدید | 47 پست
هی خواهر...از یه طرف این از یه طرف عذاب وجدان  آدم دیوونه میشه

دقیقا مثل خودمی 🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺بیا بغلم 😓من خیلی دختر پر انرژی بودم ولی الان به حدی افسرده شدم که خودمم باورم نمیکنم این منم ،😔همش از دست کارای این کره خر اشغال کثافت😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت یه بستری فراهم کن همین روزا شروع کن ببین آتشش اگر شعله ور شد که هیچ احتمالا بعد عروسی اوکی میشه ...

ما رابطه داریم گلم

اما فقط رابطه است

شوری نیست کلامی نیست حتی به خودش زحمت نمیده خودش رو مشتاق نشون بده

انگاری کار بیست سالشه 

از قدیمیای نی نی سایت و هزاران بار ترکیده هستم😂
ما رابطه داریم گلم اما فقط رابطه است شوری نیست کلامی نیست حتی به خودش زحمت نمیده خودش رو مشتاق نشو ...

بازم تا باهاش حرف نزنی مشکلت حل نمیشه

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید.