2777
2789

بچها حافظه کوتاه مدتم دااااغون شده وسایلمو ی جامیذارم دیگه یادم نمیاد حتی الان وضعیت یکی ازمخاطبهامو دیدم اسمشو همش فکر کردم ک کدوم مرجان! تا اینکه یادم اومد کیه . حافظه کوتاه مدتم داغون شده همش یادم میره همه چی فقط۲۷سالمه🥺

ازمشهد نخودچی وکشمش گرفتم اوردم توخونه گذاشتم یخچال . چندروز دنبالشون گشتم تا اخر گفتم حتما هتل فراموششون کردم . امشب اتفاقی تویخچال دیدمشون اخه توپلاستیک شیری رنگ بودن ک نمیدیدمشون

خیلی ناراحتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درحال حاظراسنترا و رستین. دکتر۶ماهی یه بار داروهامو عوض میکنه. کمکاری تیرویید هم دارم لووکسین میخورم ...

قرصهای اعصاب بعد طولانی مدت مصرف عوارض میدن عزیز ..بنظرم اگه بتونی جوردیگه به خودت کمک کنی بهتره .ورزش یا مثلا داروهای گیاهی 

ضعف عضلات گرفتم همش فلج میشدم پخش زمین میشدم دکترها تمام ازمایش و سی تی ازم گرفتن تا گفتن مشکل اعصاب ...

آخی عزیزم  خداوند بهت سلامتی بده گلم . منم تو دوران زندگیم چندبار ضعف عضلات گرفتم و مثلاسمت راستم با چپم یهویی فلج میشد اگه بدونی چه دوران سختی رو گذروندم ولی خداروشکر تموم شد هرچی بود😔😔😔😔