2777
2789

کسایی که دارن راضی هستین؟

از تلویزیون

لباسشویی

یخچال؟🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺

اگرم برند ایرانی جایگزین دارید بگین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لوازم خانگی ایرانی خوبن، من خودم اگه در آینده خواستم ازدواج کنم کل وسایلمو اسنوا و برندای دیگه ایرانی میگیرم

دو صد گفتار نیم کردار نباشد کردار نیکو کن گفتار نیکو هنر نیست 🍃🌿☘ همه عالم تن است و ایران دل 💚🤍❤

دوستان همه میدونیم مارک های بوش و الجی و سامسونگ عالین !!! 

ماشین لباسشویی و ظرفشویی مارک پاکشوما خوبه 

یخچال ام اسنوا و دوو خوبه 

تی وی ام صنام و اسنوا و سام خوبن 

•معمار و طراح داخلی • •مشاور دکوراسیون و چیدمان• 
دوستان همه میدونیم مارک های بوش و الجی و سامسونگ عالین !!!  ماشین لباسشویی و ظرفشویی ...

دوو به درد نمیخوره، همش تبلیغ الکیه

دو صد گفتار نیم کردار نباشد کردار نیکو کن گفتار نیکو هنر نیست 🍃🌿☘ همه عالم تن است و ایران دل 💚🤍❤

من یخچالم اسنواست...از اون تپلا...اهرم ابسردکنش اونقدر پیزوری بود که اوایل شکست..‌حدودا ۱۲ ساله دارمش...دو سال قبل موتور سوزوند...تعویض موتور انجام دادیم...و دوباره اهرم آبسردکنشو جدید نصب کردیم...که بعد دوماه باز شکست...و جالبه همین امروز صبح باز خراب شده...و دمای فریزرش پایین نمیره...احتمالا یا از بردشه...یا از موتور  ..و اینم اضاف کنم که یه مدت داخلش آب میداد...زیر جامیوه ایی پر آب میشد.در کل راضی نبودم...توصیه نمیکنم ...

تنها چیزی که از پدربزرگم به یادگار مونده همین شعره... فهم ادراکِ کمالات ای پسر پولست پول/ پرده پوش عیب اسرار بشر پولست پول / هرکسی بی پول گردد بی کَسَش خوانند خلق / پس برادر یا رفق حتی پدر ،پولست پوووول...