2777
2789

بچه ها تاپیک قبلیم بخونید گفتم دخترامو میزنم دیشب گریه کردم به خودم قول دادم هیچوقت دست رو دخترام بلند نکنم هیچوقت صدامو بالا نبرم امروز انقد قشنگ بود حالم خوب بود اصلاخودمو کنترل میکردم اگ جیغ میزدن یا گریه میکردن اصلا خیلی خیلی خودمو کنترل کردم دخترم دوسالشه انگار فهمیده بود همش دلش می‌خواست بغلم باشه لوس شده بود برام.. اون‌یکی دخترمم 11ماهشه

بچه ها دیشب ک تاپیک گذاشتم خیلیاتون ناراحتم کردین ازحرفاتون بیشتر گریم گرفت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهشت زیر پای مادران مهربان است♥️

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

افربن. منم با دخترم مهربون تر شدم اونم همینطور میاد بوسم میکنه نازم میکنه. بچه ها محبتو میفهمن.  اگه عصبانی بودی نزنشون . میدونی من عصبانی بشم بهش بی اعتنایی میکنم تا یکم اعصابم سرجاش بیاد. اون موقعم چه مشغول گریه باشه چه نباشه نمیرم سمتش ترجیخ میدم بی اعتنایی کنم تا کتکش بزنم

چرا مگ رددادی ادم فرشته های خدارو میزنه عرضع مادر شدنو نداشتی چرا بچرو ب دنیا اوردی خیلیا ت حسرت ی بچن ارزوشونه نگهش دارن ولی خدا دوتا بچه سالم بهتون داده نمیتونی خب حرف بزنی باهاشون واقعا خیلی گناه میکنی خدا ب هرکی ک لیاقت بچه نگهداستنو نداره بچه میدع

میدونم بچه داری سخته مخصوصا این ک با اختلاف سنی کم بین بچه هات اما سعی کن خودتو کنترل کنی عزیزم چون کتک زدن تو روحیه بچه خیلی تاثیر بدی میذاره بچه در آینده عصبی و پرخاشگر میشه تیک میگیره مخصوصا اینکه دختر باشه سعی کن طور دگ ای عصبانی‌تر خالی کنی اما بچه ها رو به هیچ عنوان نزن 

الهی بگردم.

عصبی ک میشی با خودت تکرار کن نباید با روح و روان بچم بازی کنم.

من ی گلپسر شیطون دارم.ی وقتایی کم میارم میرم تو دستشویی خودمو میزنم  

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.

انشاالله همیشه سر قولت بمونی دخترتم کیف کنه و لوس کنه خودشو 

عزیزم اگه با آرامش برخورد کنی بچه آروم و خوبی میشه درآینده نتیجه رفتار خوبه الانتو چند سال بعد برداشت میکنی وقتی یه بچه آروم و  متین شد برات

چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد...
وای تو دسشویی 🤣

چ کنم خواهر.جلوش بزنم ک بدتر آسیب میبینه.

ی وقتایی حرصم میده من میگم اااااااااخخخخخخ قشنگ متوجه میشه عصبیم و تند تند صدا میزنه مامان مامان ببینه جواب میدم یانه؟

جلو همچی بچه ای میشه خودتو زد؟

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.