بچه ها تاپیک قبلیم بخونید گفتم دخترامو میزنم دیشب گریه کردم به خودم قول دادم هیچوقت دست رو دخترام بلند نکنم هیچوقت صدامو بالا نبرم امروز انقد قشنگ بود حالم خوب بود اصلاخودمو کنترل میکردم اگ جیغ میزدن یا گریه میکردن اصلا خیلی خیلی خودمو کنترل کردم دخترم دوسالشه انگار فهمیده بود همش دلش میخواست بغلم باشه لوس شده بود برام.. اونیکی دخترمم 11ماهشه
بچه ها دیشب ک تاپیک گذاشتم خیلیاتون ناراحتم کردین ازحرفاتون بیشتر گریم گرفت
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
دختران شاد، زیباترین دختران هستند :) وقتی به تو خیانت میکنند، انگار بازوهایت را قطع کردهاند؛ میتوانی آنها را ببخشی اما نمیتوانی در آغوششان بگیری. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیب نمیزند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.
میدونم بچه داری سخته مخصوصا این ک با اختلاف سنی کم بین بچه هات اما سعی کن خودتو کنترل کنی عزیزم چون کتک زدن تو روحیه بچه خیلی تاثیر بدی میذاره بچه در آینده عصبی و پرخاشگر میشه تیک میگیره مخصوصا اینکه دختر باشه سعی کن طور دگ ای عصبانیتر خالی کنی اما بچه ها رو به هیچ عنوان نزن
عصبی ک میشی با خودت تکرار کن نباید با روح و روان بچم بازی کنم.
من ی گلپسر شیطون دارم.ی وقتایی کم میارم میرم تو دستشویی خودمو میزنم
بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.