2777
2789

چون پیش دوتا شون رفتم یه بار بخاطر مشکلم با شوهرم برگشت گفت اگه شوهر من همچین کاری می‌کرد من ازش طلاق میگرفتم ، یکی هم بخاطر مشکلات خانواده ام اونم برگشت گفت بیخیال خانواده ات باش برات مهم نباشه مشکلاتشون ، 

الانم باردارم و افسردگی گرفتم و مدام تو خونه ام و به شوهرمم شک دارم تو تاپیک های قبل توضیح دادم ، من تنهایی برم مشاوره که اخلاق شوهرم درست نمیشه اون فقط مدام به این و اون پیام میده ، حتی میترسم شوهره رو ببرم پیش مشاور ، مشاور بهش پیشنهاد بده که گوشیشو چجوری قفل کنه یا پیام‌اشو چجوری حذف کنه تا من نبینم ، ممکنه اصلا همچین چیزی؟ دیگه به هیشکی اعتماد ندارم والا 

این جلو روم میخنده پشت سرم چت میکنه اعصابم داغون شده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اگه میخوای با شوهرت بمونی و زندگیت بشه نقاط مثبتش رو تو ذهنت برجسته کن و خودتو درگیر مشکلات خانواده ت نکن منم به شخصه خودمو درگیر میکنم و غصه میخورم اما این غصه ها سودی به حال اونا و ما نداره. به نظرم خودتو سرگرم کن برو به کلاس هنری مثل قلاب بافی،عروسک سازی و... تا درگیری های ذهنیت محو بشه

امکان نداره مشاور همچین کاری کنه بعدم اینکه قبل حاملگی نمیدونستی اینارو؟!

چت میکرداما حتی جنسی هم نبود قهر هم رفتم یه مدت درست شد اما انکار تفریحش شده چت کردن اعصابم خورد میشه دیگه الانم گردن نمیگیره 

عزیزم اگه میخوای با شوهرت بمونی و زندگیت بشه نقاط مثبتش رو تو ذهنت برجسته کن و خودتو درگیر مشکلات خا ...

باردارم حال ندارم از جام تکون بخورم جایی هم برم شوهرم باید ببره رانندگی بلد نیستم که اونم اکثرا شهر دیگه سرکاره 

چت میکرداما حتی جنسی هم نبود قهر هم رفتم یه مدت درست شد اما انکار تفریحش شده چت کردن اعصابم خورد میش ...

از کجا میدونی جنسی نبوده؟ بنظرم بهش هیچی نگو حتی فکرم نکن بهش فقط به خودت و بچت فکر کن حتی چکش نکن

میدونم سخته ولی بعد ی تایمی میفهمی عصاب خودت اروم تره رابطتتم بهتره

والا به همه بد بینم اون شب داییم خواب بود به سرم زده بود گوشی اونو هم بردارم چک کنم ولی ترسیدم بیدار ...

باشوهرت کاری نداشته باش خودت برو پیش مشاور حرف بزن سبک شی گناه نینیت استرس بهش منتقل کنی

باشوهرت کاری نداشته باش خودت برو پیش مشاور حرف بزن سبک شی گناه نینیت استرس بهش منتقل کنی

میخوام اون درست شه چه فایده داره هر دفعه من از افسردگی در میام باز اون با یه کاری می ری نه تو اعصابم ، حالم خیلی بده به پوچی رسیدم 

حق دارین خانم حال روحی بد الان شما از اون جایی شروع شده که متوجه چت های ممنوع شوهرتون شدین و متاسفان ...

اره خب حالا چیکار کنم چرا بعضی مردا اینقدر عوضی شدن چه مرگشون شده که به زندگی خودشون قانع نیستن