2777
2789

انتخاب رشته، شهر خودم میارم منم اولاش خیلی سختم بود برم شهر دیگه، خیلی استرس داشتم، قبلا ارزوم بود برماا، ولی موقع انتخاب رشته اصلا دلم نمی‌خواست برم. ولی الان حس میکنم پشیمون میشم، چون محدودیتای خونه تا چندین سال دیگه باهامه، رشد نمیکنم اینجوری انگار

ازنظر رشد که خوابگاه خیلی مفیده واقعا بزرگ میشی اصن

ولی خب سختی رفت و امد دوری و مدیریت مالیم باید به جون بخری

بعنوان یه خابگاهی میگم ارزششو داره بری یسری چیزارو یاد بگیری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازنظر رشد که خوابگاه خیلی مفیده واقعا بزرگ میشی اصنولی خب سختی رفت و امد دوری و مدیریت مالیم باید به ...

دیگه وقتم تموم شده، خونه موندن سخته ینی؟ موقع انتخاب رشته خیلی میترسیدم برم شهر دیگه و بهم سخت بگذره

خیلی خوبه که. خوابگاه میدونی چقدر سختی داره چقدر کثیفی داره. خیلی مشکلات داره

چه زیبا گفت بروسلی:  آرام باش، هرکس بتواند تورا عصبی کند ارباب تو میشود. بگذار ارام بودن بزرگترین قدرت تو باشد. 

دیگه وقتم تموم شده، خونه موندن سخته ینی؟ موقع انتخاب رشته خیلی میترسیدم برم شهر دیگه و بهم سخت بگذره

خونه موندن سخت نیست ولی اون تجربه خابگاه‌رو بهت نمیده اصلا

اتفاقا از نظر خورد و خوراک و رفت و آمد و استراحت بهتره

ولی خب خاطره هایی که تو حابگاه میسازیو شخصیت مستقل و تجربه های جدید رو دیگه نداری

حالا که تموم شده به فکرش نباش دیگه

مهم اینه رشته موردعلاقه تو بخونی

خیلی خوبه که. خوابگاه میدونی چقدر سختی داره چقدر کثیفی داره. خیلی مشکلات داره

واقعا؟ منم ترسیدم ،حقیقتا ادم نیستم که با هر کسی کنار بیام، ترسیدم سختم باشه و اذیت شم، و اینکه پزشکی سخته و گفتم شهر خودم شاید راحتتر بگذره برام، ایشالا پشیمون نشم😔 

واقعا؟ منم ترسیدم ،حقیقتا ادم نیستم که با هر کسی کنار بیام، ترسیدم سختم باشه و اذیت شم، و اینکه پزشک ...

نه پشیمون نمیشی عزیزم مطمئن باش

اره خیلی سختی داره. هر ادمی ممکنه پیدا بشه

کلا یکی بود میگفت دزد هم داشتن لباس بقیه رو برداشته بوده. 

اصلا جامعه خیلی عجیب غریبه. سعی کن اون حالتی که اروم تره رو انتخاب کنی همیشه. این نظر منه💚

چه زیبا گفت بروسلی:  آرام باش، هرکس بتواند تورا عصبی کند ارباب تو میشود. بگذار ارام بودن بزرگترین قدرت تو باشد.