2777
2789
عنوان

داروی دخترم

126 بازدید | 9 پست

دخترم 2 سالشه گوشاش عفونت کرده دکتر براش فارمنتین نوشت دوسه بار خورد بقیش هردفعه بزور میخوردش آخرسرم بالا میوردش😥باز بردمش گفت گوشاش عفونت داره گفتم شربت نمیخوره قرص آموکسی کلاو 375نوشت گفت نمیخوره ولی به ی مکافاتی دادمش الان پشیمونم نکنه براش بد باشه😢😢😢

شماها میگین خطی نداره

به نظرم همون شربت آموکسی کلاو براش بگیر قرص برای بچه این سنی خطرناکه یوفا لورن گلوش یا نتونه قورتش بده 

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم همون شربت آموکسی کلاو براش بگیر قرص برای بچه این سنی خطرناکه یوفا لورن گلوش یا نتونه قورتش ب ...

ممکنه بپره گلوش نتونه قورتش بده

به نظرم همون شربت آموکسی کلاو براش بگیر قرص برای بچه این سنی خطرناکه یوفا لورن گلوش یا نتونه قورتش ب ...

خودمم پشیمون شدم ولی بدبختی شربت نمیخوره شربت بو میکشه چرک خشک کن هارو نمیخوره 🤦‍♀️

خودمم پشیمون شدم ولی بدبختی شربت نمیخوره شربت بو میکشه چرک خشک کن هارو نمیخوره 🤦‍♀️

من خودم اینکارو نکردم ولی خواهر شوهرم دماغ بچه رو می‌گرفت شربتو می‌ریخت توی حلقش دیگه نمیپرد گلوش

من خودم اینکارو نکردم ولی خواهر شوهرم دماغ بچه رو می‌گرفت شربتو می‌ریخت توی حلقش دیگه نمیپرد گلوش

کلا حسش میکنه پسرمم بوش که میاد میگه خیلی بد بو حالت تهوع میگیره ولی استرس‌ش کمتر از این قرص بود الان خیلی پشیمونم

دادمش ابم کم خورد خیلی کم شیرم نخورد خوابید میترسم شما میگی بیدارش کنم؟ خفه نشه تو خواب خدای نکرده

خدا نکنه اگه خدای نکرده پریده بود گلوش می‌فهمیدی ولی دیگه نده بهش اگه شربتو هم می‌ترسی بدی به دکتر بگو تزریقی براش بنویسه آخه بچه دو ساله که نمیتونه قرص بخوره ما هم بعضی وقتا قرص میخوریم گیر می‌کنه تو گلومون با  چند تا لیوان آب قورتش میدیم

خدا نکنه اگه خدای نکرده پریده بود گلوش می‌فهمیدی ولی دیگه نده بهش اگه شربتو هم می‌ترسی بدی به دکتر ب ...

ن بش نمیدم از استرس سردرد گرفتم آخه قرصاشم بزرگن. 

چقدر تو این ترافیک بردمش داروشو عوض کردم