2777
2789

چع خبرتونهه بچه ها شما هر روز که به خدا توکل کنید و ازش،بخواید میتونید حاجت بگیرید بعدم ۱۳ صفر فرقه هس

حتما اگه چیزی به مصلحتتون باشه براتون اتفاق میفته باور کنید ۱۳ صفری وجود نداره من از مراجع تقلید پرسیدم 

هر روز اینجوری خوشحال باشین و امیدوار 

انگار که قراره در آینده نه چندان دور آرزوتون از طرف خالقتون برآورده شه😍🦋

بعدم بچه ها یاد بگیرید هرکی هرچی گفت رو باور نکنید شما یه انسانید از نعمتی مثل عقل برخوردارید هرچیزیو که نمیشه باور کرد باید اول تحقیق کنید و بعد بپذیرید امیدوارم موفق باشید❤️

برای سلامتی وظهور آقا امام زمان میشه یه صلوات بفرستید🙏🥲ای کاش روزی برسه که تاپیک بزنم خدایا شکرت پزشکی قبول شدم و قطعا اون لحظه بهترین لحظه عمرم خواهد بود من هدفمو مشخص کردم پس از این به بعد به خودم قول میدم با تمام توانم سعیمو کنم تا بهش برسم  پس به امید روزای بهتر 💕😍ناشنوا باش وقتی دیگران از محال بودن آرزوهات سخن میگویند😊خدایا من به معجزه هایت ایمان دارم😍😘💕خدایا من  چیزی نمبینم چون آینده پنهان است ولی آسوده ام چون تورا میبینم😍وتوهمه چیزرا .....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیبا سخن میگویی بانو

جاننن😂❤️

برای سلامتی وظهور آقا امام زمان میشه یه صلوات بفرستید🙏🥲ای کاش روزی برسه که تاپیک بزنم خدایا شکرت پزشکی قبول شدم و قطعا اون لحظه بهترین لحظه عمرم خواهد بود من هدفمو مشخص کردم پس از این به بعد به خودم قول میدم با تمام توانم سعیمو کنم تا بهش برسم  پس به امید روزای بهتر 💕😍ناشنوا باش وقتی دیگران از محال بودن آرزوهات سخن میگویند😊خدایا من به معجزه هایت ایمان دارم😍😘💕خدایا من  چیزی نمبینم چون آینده پنهان است ولی آسوده ام چون تورا میبینم😍وتوهمه چیزرا .....

ب نظرم این یه امیده ک افتاده ب دلشون با این تاپیکا حالشونو بد نکنین برید ببینید با چه ذوقی خرید کردن حالا شایدم شد خدا رو چ دیدی 

ببینم خوشبختی تو؟؟!      یه چی که حالتو خوش کنه داری؟  

من هیچ اعتقادی ندارم نه ب قانون جذب نه هیچ کوفت اینچنینی دیگه ای اما دیگه خیلی داره تاپیک مخالفت زده میشه احساس میکنم استارتر تاپیکش الآن با خودش میگه عجب غلطی کردم ی چیزی اینجا گفتم 😅😂

✨happy to light and that's enough

تاثیر گذار بود

اگه دنیا عدالت داشت مردم بکارت داشت😏🖕                              کاربر مثلا محترم🙂کجایی زندگیمی؟هیجا🙃بااحمق بحث نمیکنم میزارم‌ دردنیایه احمقانه خودش باقی بمونه😄پس حق باشماست😊
اتفاقا اونایی ک اعتقاد ندارن اول همه میخرن من نمیدونم چرا یه عده ادا در میارن ک خرافاته

ادا نیس شما برید از مکارم شیرازی یا هر مرجع تقلیدی که می‌شناسید بپرسید همشون میگن اینا خرافات و فرقه هس کشوری که همشون مسلمون هستن باید بفهمن خدا اونقدر بزرگ هس که وقتی از ته دل میخوان و به صلاحشون باشه خدا حاجتشون رو برآورده میکنه و معجزه های خدا بستگی به روز نداره