2777
2789

قبلا تکوناشو احساس میکردی؟

یه چیز شیرین بخور

عشق شما جواد خیابانی🗿🤙آره من جواد خیابانی در مزرعه هستم بیا سرزنش کن🍆🐎army_forever⭐💜جالبه. اینجا نه‌ها، اینکه علاقه خاصی به سرک کشیدن تو زندگی بقیه داری🤡دوست عزیز! اگر جایی نظر میدم و نظرم متضاد شماست بچه نیستم. تجربه و نظر من اینه🙃✅نمیخوام لوس بازی در بیارم، ولی میشه دعام کنید؟😥💔راستی بهم هوپی میگن می تونید اینطوری صدام کنید🤗یه نیمچه نویسنده دوقطبی هستم🙃لطفا ازم سوال های شخصی و حریم خصوصی نکنید خوشم نمیاد جواب بدم🥞از من به شما نصیحت، در برابر مشکلات زندگی مثل حسینی بای در سیل باشید🤩😆

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره از 17 هفته

عه خب پس یه چیز شیرین مثل بستنی اینا بخور، انرژی میگیره.

عشق شما جواد خیابانی🗿🤙آره من جواد خیابانی در مزرعه هستم بیا سرزنش کن🍆🐎army_forever⭐💜جالبه. اینجا نه‌ها، اینکه علاقه خاصی به سرک کشیدن تو زندگی بقیه داری🤡دوست عزیز! اگر جایی نظر میدم و نظرم متضاد شماست بچه نیستم. تجربه و نظر من اینه🙃✅نمیخوام لوس بازی در بیارم، ولی میشه دعام کنید؟😥💔راستی بهم هوپی میگن می تونید اینطوری صدام کنید🤗یه نیمچه نویسنده دوقطبی هستم🙃لطفا ازم سوال های شخصی و حریم خصوصی نکنید خوشم نمیاد جواب بدم🥞از من به شما نصیحت، در برابر مشکلات زندگی مثل حسینی بای در سیل باشید🤩😆

تا ۲۸ هفته تکون هاش مهم نیست من یادمه ۱۹ هفته ۳ روز تکون نخورد بت گریه رفتم دکتر گفت مهم نیست طبیعیه تازه تو تاپیکهای قدیمیم هم هست خیلی ها زدن مثل من بودن البته بچه من الان دوسالشه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
تا ۲۸ هفته تکون هاش مهم نیست من یادمه ۱۹ هفته ۳ روز تکون نخورد بت گریه رفتم دکتر گفت مهم نیست طبیعیه ...

جدی اخه خیلی شیطون 

دائما در حال ضربه زدن بود

تو دلی من خوش اومدی برا سلامتیش یدونه صلوات میفرستی قشنگم 😘
جدی اخه خیلی شیطون  دائما در حال ضربه زدن بود

میدونه منم ۱۷ هفته حس کردم مدام تکون می‌خورد یهو ۳ روز تکون نخورد دکتر گفت همینه جنین ممکنه چند روز بخوابه پشت هم تکون نخوره البته بچه من الان به دنیا اومده و بزرگ شده در کل نگران نباش تا ۲۸ هفته بعد ۲۸ هفته اگر تکونش کم شد میری بیمارستان ان اس تی میدی تکونش رو چک میکنن

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

یه چیز شیرین بخور به پهلو چپ دراز بکش ببین چجوری میشه بعدشم عزیزم خیلی وقتا میبینی تکون میخوره اما ممکنه شما متوجه نشی یه بار موقع دخترم اینجوری شدم 4 ساعت کامل تکون خوردنش و حس نکردم حتی خوراکی شیرین هم خوردم و به پهلو خوابیدم بازم نفهمیدم نشسته بودم گریه میکردم زنگ زدم بابای دخترم اومد بردم سونوگرافی اونجا دکتر گفت سالمه و قرار نیست بچه دائم لگد بزنه و حرکت کنه  بعضی وقتا  حرکت داره اما چون خیلی آرومه مادر متوجه نمیشه 

میدونه منم ۱۷ هفته حس کردم مدام تکون می‌خورد یهو ۳ روز تکون نخورد دکتر گفت همینه جنین ممکنه چند روز ...

اخیش مرسی عزیزم خیالم راحت شد

یه چیز شیرین بخور به پهلو چپ دراز بکش ببین چجوری میشه بعدشم عزیزم خیلی وقتا میبینی تکون میخوره اما م ...

اها عزیزم ممنون درسته 😍😍😍