2777
2789
عنوان

من چه خاکی بسرم بریزم ؟😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1934 بازدید | 93 پست
شما برا درمان چکار کردین ؟ از بچگی علایم داشتید ؟

عزیز برنامه بچه رو درست کن ب مدت ۳ماه صبوری کن اگه خوب نشد ادرس میدم بیا منو با چوب بزن.

همون مولی ک برای داروها و ویزیت میدی، بده ب  اجیل،بزار رو میز، سیب زمینی خودت سرخ کن بزار رو میز،غذاهای فینگر فودی درست کن بزار رو میز. میوه فعلا کمپوتی کن بهش بده خام خواری نکنه، این بچه باید هر ۲ساعت ی چیزی بخوره، حالا هر چیز مفیدی ک میخوره حجم کم ولی باید غذا یا هله هوله مفید بخوره.شده ی تیکه میوه ولی معده ب هیچ عنوان بیشتر از ۲ساعت خالی نمونه. فقط اصل اینه ک بچه، تعداد وعده زیاد با حجم کم بخوره.غذاهای تیلیت شده کم بخوره، شکمش ی روز در میون یا دو روز در میون کار بکنه حتما

اگه خوب نشد گفتم ادرس میدم بهت

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

دکتر میگه احتمالا رفلاکس درمان نشده کودکیشه  چه می‌دونم  پس چرا بعد این همه دارو باز وضع ...

دقیقااا متم داداشم اینجوری بود مامانم داغون شد ولی زود فهمیدن الان بهتره ولی الان کلتس دومه و ۸ سالشه وزنشه۲۰هست 

تو رو خدا برای قبولی ۹ شهریورم دعا کنید 😭💔دعا کنید شرمنده پدرو مادرم نشم 😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقااا متم داداشم اینجوری بود مامانم داغون شد ولی زود فهمیدن الان بهتره ولی الان کلتس دومه و ۸ سالش ...

شما یه مدت نون و ماکارونی و کیک و هر چیز نشاسته دار رو حذف کن حتی ممکنه لبنیات هم باشه میگم هر چی حتی برای رب هم از رب خانگی استفاده کن سر یه هفته ببین چجوری میشه من مطمئنم این بچه به گندم آلرژی داره 

شما یه مدت نون و ماکارونی و کیک و هر چیز نشاسته دار رو حذف کن حتی ممکنه لبنیات هم باشه میگم هر چی حت ...

خواهش میکنم یه هفته اینکار و بکن بعد بیا اینجا علائمش رو بگو اگر خوب نشد 

قریونت برم خدا از دهنت بشنوه  باباش قسم خورده دیگه نمیزارع دکتر ببرمش میگه بچه رو تو داغون ک ...

خدانکنه 

ان شاءالله به زودی خوب بشه ❤🌹

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚
عزیز برنامه بچه رو درست کن ب مدت ۳ماه صبوری کن اگه خوب نشد ادرس میدم بیا منو با چوب بزن. همون مولی ...

قربونت برم. 

کار سختیه. ده روز دیگه مدرسه میره

عادتشه کیک و شیر و آبمیوه و پاستیل ببره 

کار سختیه ترک دادنش

یا از اول دل به رویایی نبند،  یا بر این رویای ویران گریه کن
قربونت برم.  کار سختیه. ده روز دیگه مدرسه میره عادتشه کیک و شیر و آبمیوه و پاستیل ببره  ...

طی مدرسه ک همینا رو بده حتما کیک و شیر و پاستیل حتما ببره.کلا منظورم این بود ک چون بد غذاس، غدا زیاد بزار جلوش ک حق انتخاب داشته باشه، معده اش خالی نمونه

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

شما یه مدت نون و ماکارونی و کیک و هر چیز نشاسته دار رو حذف کن حتی ممکنه لبنیات هم باشه میگم هر چی حت ...

وای خدا از ده روز دیگه مدرسه میره عادتشه کیک و شیر و بیسکویت ببره 

چطوری جلوش بگیرم ؟

خواهش میکنم یه هفته اینکار و بکن بعد بیا اینجا علائمش رو بگو اگر خوب نشد 

بخدا همکاری نمیکنه. هر چقدر میگم چیپس و بستنی نخور. زار میزنه براش 

ببین عزیزم 

پس اگر مدفوعش مشکلی نداشته و اسهال هم نمیشه 

فقط این ها میمونه که یکی یکی بررسی کنین :

اولی آزمایش میکروب معده 

دومی تست آلرژی بخصوص اون آلرژی ای که بالاتر گفتن 

سومی میزان صفرا

چهارمی برای اطمینان بیشتر بررسی دقیق تر روده ها از نظر میکروب روده

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
بخدا همکاری نمیکنه. هر چقدر میگم چیپس و بستنی نخور. زار میزنه براش 

شما فعلا آرد رو حذف کن ببین یکی دوروز مثلا شب هم بهش برنج بده تو شامی آرد نریز و خالی بخوره شما امتحان کن اگه جواب نگرفتی ؟ و اینکه همکاری نکنه بعله دختر خاله من ۲۰ سالشه از بچگی دیر فهمیدن هنوز که هنوزه خوب نشده دور از جون اگه کیک و ... بخوره تا دم مرگ میره ولی بچه هایی که تو نوزادی درمان میشن تو بچگی و بزرگسالی مشکلشون حل میشه پسر دای ام هم همینطور بود بچگی فهمید بیچاره بچه کیک میدید جیع میزد یه تولد نمیتونستن برن خلاصه اشکشون دراومد تا خوب شد الان بزرگ شده خوب شده برادر من هم تو بچگی داشت حسرت نون خوردن داشت یه بار حواسمون نبود نون رو از تو سفره گرفت و فرار کرد و شروع کرد گاز زدن دلمون آتیش میگرفت ولی خدا رو شکر الان خوبه ولی این بیماری تو وجودشون هست دیگه 

شما فعلا آرد رو حذف کن ببین یکی دوروز مثلا شب هم بهش برنج بده تو شامی آرد نریز و خالی بخوره شما امتح ...

فدات شم مرسی از کمکت

باور کن هرچیه تو روده شه اگه تهرانی ببر بیمارستان مفید دکتر مهاجرانی 

مرسی عزیزم 

شهرستان هستم. ولی اگه بهتر نشه میارمش تهران