2777
2789
عنوان

من چه خاکی بسرم بریزم ؟😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1934 بازدید | 93 پست
الان که دارو میخوره دیگه بالا نمیاره اصلا. فقط بعضی وقتا درد داره. میترسم داروها شو قطع کنم

خب دکترش دارو داده ولی علتش رو نگفته ؟

چطور بدون اینکه دلیلش رو بگه دارو داده ؟

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دکترش دارو داده ولی علتش رو نگفته ؟ چطور بدون اینکه دلیلش رو بگه دارو داده ؟

دکتر میگه احتمالا رفلاکس درمان نشده کودکیشه 

چه می‌دونم 

پس چرا بعد این همه دارو باز وضعیت همونه؟

یا از اول دل به رویایی نبند،  یا بر این رویای ویران گریه کن
بخدا زجری که من از بچه داری میکشم نصیب کسی نشه این دوتا بچه پدر منو درآوردن

منم دیشب یکی از دوقلوهامو بردم دکتر حالش بد بود .انقدر غر زدم تو ماشین که بچه ی فلانی تو خاک و خل و کوچه بزرگ میشه مامانش نمیفهمه کی بزرگ شد اما بچه های من ...باز خداروشکر همینجور که غر میزدم دخترم بالا اورد رو چادرم گند زد به هیکلم 😅

امروز ۴۰۴/۶/۸   .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️

اصلا دلم نمی‌خواهد جایی برم. میترسم یهو دل‌درد شروع بشه یا استفراغ کنه. کنار تختم یه ظرف یکبار مصرف دارم. خیلی شبا با گریه میاد میگه حالت تهوع داره و بالا میاره یهویی 

چقدر دلم میخواد خودمو راحت کنم از این عذاب 

به قول یکی ،یه وان ه و یه تیغ 

همون یباره و یه جیغ 

منم دیشب یکی از دوقلوهامو بردم دکتر حالش بد بود .انقدر غر زدم تو ماشین که بچه ی فلانی تو خاک و خل و ...

گوشه به گوشه خونه رو این دختر بالا آورده

شبا تو اتاقم یه ظرف میزارم که اگه لازم باشه زود جلوش و بگیرم 

ورود باکتری به بدن، علائمی ایجاد نمی کند اما اگر باعث زخم معده شود، ممکن است علائم زیر را تجربه کنید:

• احساس درد مبهم یا سوزش در شکم 
  • نفخ شکم
  • آروغ زدن
  • بی اشتهایی
  • حالت تهوع
  • استفراغ
  • کاهش وزن بی دلیل 
  • زخم معده می تواند باعث خونریزی شود، و سلامتی کلی بدن را با خطر مواجه کند.
بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
کلا کم غذاس. یه وعده رو بزور میخوره  از پارسال که کلاس اول رفت وضعیت جسمیش خیلی بدتر شد قبلش ...

اها پس مال همون برنامه بد غذاییش هست. من زخم معده زخم عثنی اشر انواع بیماری های شکمی دارم کامل درک کردم دخترتونو.

فقط مشکل در جمع شدن معده و حجم نامتعارف غذا ب اونه. من تمام مشکلات دخترتونو داشتم تو سن ۲۰سالگی

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

دکتر میگه احتمالا رفلاکس درمان نشده کودکیشه  چه می‌دونم  پس چرا بعد این همه دارو باز وضع ...

نه بابا از خودش الکی یه چیزی گفته که گفته باشه و نمونه

منم دیشب یکی از دوقلوهامو بردم دکتر حالش بد بود .انقدر غر زدم تو ماشین که بچه ی فلانی تو خاک و خل و ...

عین ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌واقعیته 

بچه خواهرم زیر دمپایی شو لیس میزنه و مریض نمیشه 

پفکشو می‌ریزه رو پله میخوره.  هیچیشم  نمیشه  

خواهرم میگه این خودش منبع ویروسه

اها پس مال همون برنامه بد غذاییش هست. من زخم معده زخم عثنی اشر انواع بیماری های شکمی دارم کامل درک ک ...

شما برا درمان چکار کردین ؟

از بچگی علایم داشتید ؟