2777
2789
عنوان

یه چله مجرب برای حاجتم خواهشا

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 55 پست
نوشتم کامل  قبل هربار حمومم میزدم عزیز دلم و قرص مال کارخونه رازک میخوردم

سرجمع زرده تخم مرغ هفته ای ۲ بار دوساعت قبل حمام بجز اون رزماری و میخک هفته ای چندبار میزدی اینم بگو عزیزم ؟؟

رویش مجدد داشت برام ولی من اینقد مرتب رسیدگی کردم ریزشمم‌قط شد منتها صبور باش من وحشتناک ریزش داستم ...

منم همون رویش مجدد میخوام دلم میخواد همه جای سرم پربشه مثل اولش . ریزشم تا حدودی تونستم کم کنم مشکلم رویش مجدد و دراومدن مو که هرکاری براش دارم میکنم از هر چیز بو گندو و سختی ام که بگن برام مهم نیس استفاده میکنم فقط اثر کنه دربیاد 😂 چشم عزیزم صبوری میکنم 🌸🌸 الهی شکر که جواب گرفتی انشالله انقد  پرپشت تر  بشه موهات که از شونه کردنش خسته بشی عزیزم 😍🥰😁 راستی تجربه ای از شنبلیله نداری اونم خیلی برا پرشدن مو و دیزش هورمونی و رویش مجدد به خیلیا جواب داده و سریعم هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من عکسامو‌عزیزم همه رو دلیت زدم چون خیلی حس بدی بهم میدادن  من بشنگ تاس چند لاخ داشت شقیقه هام ...

شقیقه هاتو فرقت ریخته بود بقیه جاهات پر بود؟؟؟  بعد از رسیدگی و ماسکای تخم مرغ میخک و اون امپولا و قرصا چند درصد موهات پرتر شد ؟؟؟

مثلا ۷۰ درصد پر شده ؟؟؟ 

الان دیگه اصلا کم پشت نیس پوست سرت دیده نمیشه ؟؟؟؟

عزیزن مرسی که راهنماییم میکنی  برا آرامش قلب شما و فرشته کوچولوتون و شادی روح همسرتون آیت الکرسی خوندم انشالله خدا به دلتون صبر و آرامش بده و جاش خالی نباشه فرشته ی نازتون الان همه چشم امیدش به شماس سعی کنید روحیه بچه رو باهرکاری که میتونید بالا نگه دارید بیشتر  از قبل باهاش وقت بگذرونید بازی کنید حرف بزنید خودشو تخلیه کنه هرچی شما بیشتر مراقبت کنی بچه انشالله زودتر کنار میاد و وقتی ببینی دختر گلت کم کم تونسته بپذیره و کنار بیاد شمام دلت اروم میگیره 

مشخصه خیلی مهربونی و به فکر دختر نازتی انشالله خدا حفظش کنه برات گلم خوشبختی و سعادتشو ببینی و همه اینا ازدلت دربیاد

من عکسامو‌عزیزم همه رو دلیت زدم چون خیلی حس بدی بهم میدادن  من بشنگ تاس چند لاخ داشت شقیقه هام ...

عزیزم تو چجوری تخم مرغو ازسرت میشوری من هرسری با پودر نخودخام که دادم بیرون برام پودر کرده میذارم عین گیریس میچسبه به کف سرم انگار زرده تخم مرغ روسرم خشک میشه و موقع شستن کلی  از موهامو میکنه ‌بااینکه همون موقع ماسک زدم سریع با مشما محکم میبندم .تو چجوری میشستی برات راحت بود ؟ موهاتو نمیکند ؟ موهات خیلی کوتاه بود

عزیزم تو چجوری تخم مرغو ازسرت میشوری من هرسری با پودر نخودخام که دادم بیرون برام پودر کرده میذارم عی ...

من زرده خالی میزنم هزیزم‌

🌷دلم برای خانه ی پدری ام تنگ شده• جایی که شیطنت هایم خریدار دارد .• جایی که همه چیز برای حالِ خوب داشتن فراهم است ...• جایی که همیشه در آن بچه ام ، و بچگی کردنم جرم نیست،که اگر ناز کنم .. پدر و مادرم، می خندند ، و نوازشم می کنند.• جایی که خوش طعم ترین غذاها وجود دارد..و هرچه خواستی نمی گویند خودت آماده کن !همه چیز بدونِ هیچ منتی مهیاست • آنجا که حتی مزه ی نان و ماستش هزار بار از پیتزا پپرونیِ بالای شهرِ اینجا بهتر است ...•  جایی که هر صبح ، بوی عطر گلدان های مادر مشام را می نوازد و صدایِ غُل غلِ سماورش ، حالِ آدم را جا می آورد • جایی که خواب های از سرِ صبح تا لنگ ظهر ؛ عجیب ، در آن می چسبد • که اگر آدم از سردیِ اولِ صبح ها چنبره زد ، کسی هست که با تمامِ عشق ، پتو رویش بیاندازد..و خوابِ شبها ، هیچ نگرانی و ترسی ندارد. جایی که تماشای برنامه کودک از نوع نوستالژی ، بیشتر از نوشیدنی های انرژی زا ، به آدم انرژی می دهد• آنجا که جنسِ قربان صدقه هایش فرق داد!من دلم همین گوشه از دنیا را تا ابد میخواهد.کنارِ پدر و مادری که از لبخندشان ؛تمام باورهایِ مرده ام جان بگیرند !🌷
اها یعنی کمبود ویتامین نداشتی مشکل ریزشت هورمونی بود . گلم  پلی کیستیک و تنبلی تخمدان داشتی ؟؟& ...

بعد ای وی اف ریخت

🌷دلم برای خانه ی پدری ام تنگ شده• جایی که شیطنت هایم خریدار دارد .• جایی که همه چیز برای حالِ خوب داشتن فراهم است ...• جایی که همیشه در آن بچه ام ، و بچگی کردنم جرم نیست،که اگر ناز کنم .. پدر و مادرم، می خندند ، و نوازشم می کنند.• جایی که خوش طعم ترین غذاها وجود دارد..و هرچه خواستی نمی گویند خودت آماده کن !همه چیز بدونِ هیچ منتی مهیاست • آنجا که حتی مزه ی نان و ماستش هزار بار از پیتزا پپرونیِ بالای شهرِ اینجا بهتر است ...•  جایی که هر صبح ، بوی عطر گلدان های مادر مشام را می نوازد و صدایِ غُل غلِ سماورش ، حالِ آدم را جا می آورد • جایی که خواب های از سرِ صبح تا لنگ ظهر ؛ عجیب ، در آن می چسبد • که اگر آدم از سردیِ اولِ صبح ها چنبره زد ، کسی هست که با تمامِ عشق ، پتو رویش بیاندازد..و خوابِ شبها ، هیچ نگرانی و ترسی ندارد. جایی که تماشای برنامه کودک از نوع نوستالژی ، بیشتر از نوشیدنی های انرژی زا ، به آدم انرژی می دهد• آنجا که جنسِ قربان صدقه هایش فرق داد!من دلم همین گوشه از دنیا را تا ابد میخواهد.کنارِ پدر و مادری که از لبخندشان ؛تمام باورهایِ مرده ام جان بگیرند !🌷
شقیقه هاتو فرقت ریخته بود بقیه جاهات پر بود؟؟؟  بعد از رسیدگی و ماسکای تخم مرغ میخک و اون امپول ...

ممنون از محبتت عزیزم

نود درصد بهتر شذه موهام

توکل ب خدا ارزوی خوشبختی و عاقبت بخیری دارم برای شما و همه عزیزانم 

منم همون رویش مجدد میخوام دلم میخواد همه جای سرم پربشه مثل اولش . ریزشم تا حدودی تونستم کم کنم مشکلم ...

ن‌شنبلیله نزدم تا حالا

ولی ارامش و صبوری مهم ترین نکته هس

مطمین باش خوب میشی شک‌ نکن عزیز دلم

بعد ای وی اف ریخت

اها بعد طی چند ماه موهات ریخت کف سرت معلوم شد ؟؟  پس خودت قبل ای وی اف موهات پر بود ؟؟ عزیزم یه عکس هست که موهای من نیست تو نی نی سایت بود میفرستم ببین دراین حد ریخته بود یا کمتر 

من زرده خالی میزنم هزیزم‌

یعنی هنوزم بعد یکسال درمان که موهات ۹۰ درصد بهتر شد  ، زرده تخم مرغو  جوشونده میخکو رزماریو همچنان میزنی که موهات پر بمونه ؟؟ الان هفته ای چند بار میزنی ؟؟

ممنون از محبتت عزیزم نود درصد بهتر شذه موهام توکل ب خدا ارزوی خوشبختی و عاقبت بخیری دارم برای شما ...

عزیزی شما ممنونم از دعای قشنگت 😘😘 لطف کردی که امید و راهنمایی دادی بهم خیلی کار بزرگی  کردی 🌸 قشنگم طی اون یکسال موهات ۹۰ درصد بهتر شد درسته ؟؟ الان مشکل هورمونیت برطرف شده دیگه که موهاتم پرشده یا هنوز مشکل هورمونی داری ؟؟ 

@rnafas خواهش میکنم سوالایی ک مرسیدمو کانل جواب بده گلم من خودمم شرمندم ک انقد پیام میدم  . شما قبل از ای وی اف اصلا ریزش موی زیاد نداشتی موهات نریخته بود نازک نشده بود ؟؟؟ قبل از ای وی اف مشکل بالا بودن هورمون مردونه نداشتی اصلا ؟؟؟ چون من مجردم ولی هورمون مردانم بخاطر پلی کیستیک بالاست

خواهش میکنم سوالایی ک پرسیدمو کامل جواب بده این ۴ تا سوال منو گلم من خودمم شرمندم ک انقد پیام میدم  😔 توروخدا کامل جواب بده دیگه مزاحمت نشم . 1) شما قبل از ای وی اف اصلا ریزش موی زیاد نداشتی موهات نریخته بود نازک نشده بود ؟؟؟؟ ۲) قبل از ای وی اف مشکل بالا بودن هورمون مردونه نداشتی اصلا ؟؟؟؟ ۳) قبل از ای  وی اف موهات پرپشت بود هورمونات طبیعی بود ؟؟؟؟ ۴) یعنی موهات بخاطر ای وی اف ریخت خودت ریزش موی هورمونی و ارثی و پلی کیستیک نداشتی ؟؟؟؟ چون من مجردم ولی هورمون مردانم بخاطر پلی کیستیک بالاست