وای سلام عزیزدلم بلخره جواب دادی 😍
گلم دلیل ریزشت چی بود هورمونی و پلی کیستیک یا کمبود ویتامین ؟؟ بیوتین بپانتین مال چه شرکتی میزدی همیشه ؟؟ چون میگن بعضیاش اصلا تاثیر نداره فقط مال بعضی شرکتا خوبه .
عه منم اکتی وومن میخورم چندماه خوردی ؟؟ سیست ب ۶ هم بگو چندماه میخوردی بعد سیستن ب ۶ مارک رازک بود یا بایول ؟؟
فقط زرده تخم مرغ خالی میزدی ؟؟ بعد رزماری و میخک چندروز درهفته میزدی ؟؟ و چندساعت رو موهات میموند بعدش آب میکشیدی ؟؟
عزیزم زرده تخم مرغ و جوشونده رزماری و میخک هرکدوم چندماه ادامه دادی تا موهات کامل دراومد؟؟
موهات خیلی خالی شده بود کدوم قسمتای سرت ریخته بود ؟؟ بعد عزیزم یه جا گفتی یکسال اینکارارو انجام دادی بعدش کف سرت کامل پرشد مثل روز اولش شد ؟؟ من۱۰ساله پلی کیستیکم وسط سرم و فرقم ریخته قبلا تو عروسیاه همه محو موهام بودن ازپرپشتی و خشگلیش میگفتن ولی الان این پلی کیستیک لعنتی موهامو یک چهارم کرده دلم آتیش گرفته 🥺😔میخوام باهمین ماسکای خونگی و تخم مرغ و جوشونده ها درستش کنم اگر بدونم واقعا جواب میده دوسالم طول بکشه میزنم .
عزیزم شرمنده سوالام زیاد شد اما چون دیر ب دیر میای گفتم همه سوالامو یه جا بپرسم یه وقت گمت نکنم ممنون میشم جواب بدی همرو 🌸