2777
2789
عنوان

شکم بارداری از چه زمانی بالا میاد؟🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 23 پست
هرکسی یه مدله عزیزم  شکم بارداری معمولا ارثی هست  بچه اول هم معمولا چون رحم تازه داره با ...

آخه دوستمه و وقتی میگه شکمم خیلی بزرگ شده مسخره می‌کنمش با خودم میگم نکنه حرفش درسته و من الکی مسخره می‌کنم🤦🏻‍♀️😂

قد: ۱۶۰  وزن فعلی: ۴۳   وزن هدف: ۶۰ امروز: ۱۴/۴/۱۴۰۱یعنی میشه منم تپلی شم؟🥺

خانم ها پیج دکترنوبت 👇👇

💫 بزرگترین پیج بارداری و کودک هستش 

هرروز کلی، پست و استوری در مورد( بارداری ،تخمک گذاری و پریود، ناباروری ،هفته های بارداری ، زایمان ،دخترزایی و پسرزایی و ....) به صورت رایگان به نمایش میذاره 

🔴 در ضمن پزشکان متخصص زنان خبره هم برای هر شهر به صورت جدا، معرفی میکنه 

میتونید فالوو کنید و برای دوستانتون بفرستید

@drnobat.ir

👇👇👇👇بزرگترین پیج بارداری و کودک

https://instagram.com/drnobat.ir

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه دوستمه و وقتی میگه شکمم خیلی بزرگ شده مسخره می‌کنمش با خودم میگم نکنه حرفش درسته و من الکی مسخره ...

هرکسی یه مدله عزیزم مسخره کردن نداره بارداری چیزی نیست که ادم بتونه اندازه شکمشو کنترل کنه

به جای این برای آرزوی سلامتی و بارداری راحت کن

هرکسی یه مدله عزیزم مسخره کردن نداره بارداری چیزی نیست که ادم بتونه اندازه شکمشو کنترل کنه به جای ا ...

نه چون دوستمه باهاش راحتم و سر به سرش می‌ذارم منظور بدی ندارم که😅

چی بگم خب دروغ که نمیتونه بگه میبینیدش دیگه

آره من که دیدمش و بنظرم فرقی با قبلش نداشت

آخرشب بعد از اینکه کلی میوه و شکلات و سه بشقاب سالاد ماکارونی خورده‌بود می‌گفت شکمم بزرگ شده‌ها نه؟

خب اونجا منم حتی شکم داشتم🤦🏻‍♀️😂

آره من که دیدمش و بنظرم فرقی با قبلش نداشت آخرشب بعد از اینکه کلی میوه و شکلات و سه بشقاب سالاد ماک ...

عیبی نداره حامله ست دیگه هوس میکنه بخوره من خودم حامله م دیابتم دارم خیلی سختمه اذیتم بهش ایرادی وارد نیست

عیبی نداره حامله ست دیگه هوس میکنه بخوره من خودم حامله م دیابتم دارم خیلی سختمه اذیتم بهش ایرادی وار ...

نه خب منظورش این بود که بچه‌م مشخصه این شکم، شکم حاملگیمه