2777
2789

پسرم سه ماهشه دکتر تشخیص آلرژی و رفلاکس داده حذف لبنیات و هرچی داخلش شیر و شیرخشک داره هستم،،ده روزی بود دوباره بیقرار بود تا هر چی رو حذف میکردم متوجه نمیشدم تا فهمیدم به گردو حساس حذف شد و دیشب تن ماهی خوردم باز امروز اذیته،،شما چی نمیخورین؟۲۷ نوبت دکتر داره دیگ هر چی میخوام بخورم استرس دارم😢😭

@مرمری۱۳۷۲

به طور اتفاقی با اینجا آشنا شدم و اوایل سال 97خواننده بودم.تیر 97عضو شدم و لغو زدم و همچنان خواننده بودم.دی 97عضو بودم تا شهرویور 99که نمیدونم چرا ترکیدم و الان در خدمتتونم.خانم آقامون هستم.اگر تاپیک زدم دلداریم بدین و هی مخالفت نکنین آفرین.و در آخر عاشق دخترمم و ی دنیا امیدواری و حال خوب.

تن ماهی و غذاهای کنسروی و لبنیات کارخونه ای پسر من حساسیت داشت 

با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست. برای بار دوم عرض میکنم : اگه از پرپر شدن هموطن بی گناهت خوشحالی یا به لقمه ت شک کن با به نطفه ات🤢        میرن شمال آشغال میریزن میرن هرمز خاک میدزدن به سگای ولگرد غذا میدن میخوان سگارو جمع کنن فحش میدن تو پارک بچه ها سگ میچرخونن تو ساحل که بچه نشسته هر عمل شنیعی انجام میدن هرکی بهشون نقد کنه پاچه میگیرن سر قبر فردوسی به هزاران هموطن توهین میکنن بناهای تاریخی رو تخریب میکنن میله های حفاظ بنای حافظیه رو هنگام خروج میشکنن و شعارشونم گفتار نیک پندار نیک کردار نیک ، کوروش بزنه به کمرتون خدایگان تناقض.    گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

تن ماهی و غذاهای کنسروی و لبنیات کارخونه ای پسر من حساسیت داشت 

تاچندماه؟کی خوب شد؟

به طور اتفاقی با اینجا آشنا شدم و اوایل سال 97خواننده بودم.تیر 97عضو شدم و لغو زدم و همچنان خواننده بودم.دی 97عضو بودم تا شهرویور 99که نمیدونم چرا ترکیدم و الان در خدمتتونم.خانم آقامون هستم.اگر تاپیک زدم دلداریم بدین و هی مخالفت نکنین آفرین.و در آخر عاشق دخترمم و ی دنیا امیدواری و حال خوب.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@مرمری۱۳۷۲  

تاچندماه؟کی خوب شد؟

تا تقریبا یکسال 

ببین تا جایی که میتوتی رعایت کن 

اگه دفع خون داشته باشه کم خونی میگیره 

با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست. برای بار دوم عرض میکنم : اگه از پرپر شدن هموطن بی گناهت خوشحالی یا به لقمه ت شک کن با به نطفه ات🤢        میرن شمال آشغال میریزن میرن هرمز خاک میدزدن به سگای ولگرد غذا میدن میخوان سگارو جمع کنن فحش میدن تو پارک بچه ها سگ میچرخونن تو ساحل که بچه نشسته هر عمل شنیعی انجام میدن هرکی بهشون نقد کنه پاچه میگیرن سر قبر فردوسی به هزاران هموطن توهین میکنن بناهای تاریخی رو تخریب میکنن میله های حفاظ بنای حافظیه رو هنگام خروج میشکنن و شعارشونم گفتار نیک پندار نیک کردار نیک ، کوروش بزنه به کمرتون خدایگان تناقض.    گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

تا تقریبا یکسال  ببین تا جایی که میتوتی رعایت کن  اگه دفع خون داشته باشه کم خونی میگیره& ...

نه دفع خون نداره فقط بی خواب و بیقرار میسه،،وزن پسرت چژور بود ضعیف نموند

نه دفع خون نداره فقط بی خواب و بیقرار میسه،،وزن پسرت چژور بود ضعیف نموند

ببین‌گاهی دفع خون با چشم دیده نمیشه ولی علایمی مثه مدفوع بلغمی و بوی بد داره 

گاهیم رگه های خون

نه خداروشکر خوب وزن گرفت روی نموداره

سلام فقط و فقط شیر بز کافیه خواص شیر بز رو رو تو گوگل سرچ کنید متوجه میشوید بهترین دارو برای کم خونی، آلرژی، دیابت ، سیستم ایمنی و هزار چیز دیگه هست اگه تهران هستید یه مزرعه اطراف تهران هست که همه فصلها شیر داره لبنیات بز مروگل رو تو گوگل سرچ کنید آدرسش می اد  بخصوص برای فشار خون بالا بهترین درمان هست اما سعی کنید از مزرعه تهیه کنید چون در فروشگاهها دارای مواد نگهدارنده

سلام فقط و فقط شیر بز کافیه خواص شیر بز رو رو تو گوگل سرچ کنید متوجه میشوید بهترین دارو برای کم خونی ...

چقد بز تبلیغ میکنی بابا دلمم نمیاد نی نی یار رو صدا بزنم 

ولی برو اینجا جای مناسبی نیس🗿😐

من به آرزو هام قول رسیدن دادم❤️

سلام فقط و فقط شیر بز کافیه خواص شیر بز رو رو تو گوگل سرچ کنید متوجه میشوید بهترین دارو برای کم خونی، آلرژی، دیابت ، سیستم ایمنی و هزار چیز دیگه هست اگه تهران هستید یه مزرعه اطراف تهران هست که همه فصلها شیر داره لبنیات بز مروگل رو تو گوگل سرچ کنید آدرسش می اد  بخصوص برای فشار خون بالا بهترین درمان هست اما سعی کنید از مزرعه تهیه کنید چون در فروشگاهها دارای مواد نگهدارنده