2777
2789

کمک نتایج اومده و میتونم رشته بهداشت قبول بشم ولی خودم به رشته زبان علاقه دارم و پشت کنکور هم می‌خوام بمونم. میگن که رشته بهداشت برای کار کردن بهتره نسبت به زبان. بنظرتون چیکار کنم؟و چه شهرهایی خوبه بزنم؟

منم عاشق زبانم🥲میشه رتبتونو بپرسم؟

دخترکورد😎✌🏻عشق کتاب📚💞دریمرر✨️دختر کورش✌🏻🦁☀️ ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟!*وقتی تو تاپیکی نظر میدم از همه لحاظ بررسی میکنم بعد نظرمو میدم پس اگه مخالفی یا میخوای دعوا راه بندازی ریپ نزن چون در اون صورت هیچ مسئولیتی برای قهوه ای کردنت ندارم✌🏻:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نزدیکای 40 هزار منطقه.تجربیم🥲

ن مال زبان

تجربیو من واقعا خراب کردمممم

دخترکورد😎✌🏻عشق کتاب📚💞دریمرر✨️دختر کورش✌🏻🦁☀️ ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟!*وقتی تو تاپیکی نظر میدم از همه لحاظ بررسی میکنم بعد نظرمو میدم پس اگه مخالفی یا میخوای دعوا راه بندازی ریپ نزن چون در اون صورت هیچ مسئولیتی برای قهوه ای کردنت ندارم✌🏻:)
نزدیکای 40 هزار منطقه.تجربیم🥲

عزیزممم با این رتبه میشه بهداشت آورد 

آخه من ۳۲هزار منطقه ۲شدم 

با پدرمادراتون مهربونتر باشین اونا هم اولین بارشونه که زندگی رو تجربه میکنن💗بیا پای قسمت نزاریم چه قدر خودت را عذاب میدهی،این چیزهایی که از آن شکایت میکنی،همان زندگی ست،هرگز برای هیچکس یا در هیچ زمان،بهتر از این نبوده آقا سلام!میشه به من اجازه بدی؛ بازم بیام…دیگه تموم میشه همه دلتنگیام!🕊️🤍
عزیزممم با این رتبه میشه بهداشت آورد آخه من ۳۲هزار منطقه ۲شدم

راستش به من گفتن احتمال آزادش با رتبه من بیشتره نسبت به دولتی ولی بله میشه رفت و شما میتونی حتی هوشبری و رشته های بهتری هم بری

راستش به من گفتن احتمال آزادش با رتبه من بیشتره نسبت به دولتی ولی بله میشه رفت و شما میتونی حتی هوشب ...

آخه شهر من آزاد اتاق عمل و هوشبری نداره

فقط آزاد عادی و ازاد خودگردان پرستاری داری داره 

خودگردان خیلی شهریه ش زیاده 

آزادی عادی هم که رتبه خوب میخواد فک نکنم بشه:((((🥲

با پدرمادراتون مهربونتر باشین اونا هم اولین بارشونه که زندگی رو تجربه میکنن💗بیا پای قسمت نزاریم چه قدر خودت را عذاب میدهی،این چیزهایی که از آن شکایت میکنی،همان زندگی ست،هرگز برای هیچکس یا در هیچ زمان،بهتر از این نبوده آقا سلام!میشه به من اجازه بدی؛ بازم بیام…دیگه تموم میشه همه دلتنگیام!🕊️🤍
زبانو با سوابق و روزانه میرم نیازی نیست کنکورشو داد

یعنی با سوابق میشه رفت دانشگاه دولتی؟