2777
2789
عنوان

کاش بمیرم

99 بازدید | 10 پست

من دو سال با ینفر رابطه داشتم قرار ازدواج داشتیم 

همین چند روز پیش ولم کرد رفت خیلی اختلاف و دعوا داشتیم و اینکه من پیشنهاد دادم اول خیلی دوسش داشتم ولی اون دوسم نداشت فقط دلسوزی بود ولی بهم میگفت عاشقتم بد ازش ضربه خوردم 

الان که رفته دیگه علاقه ای بهش ندارم بهش فک نمیکنم حتی متنفرم نیستم ولی انگار قلبم یخ زده هیچ حسی به هیچیو هیچکس ندارم با یکی از خاستگارام که دوسم داره قرار نامزد کنم ولی حسی ندارم بهش و عمق فاجعس نمیدونم چیکار کنم حس میکنم افسردگی گرفتم😭😭😭😭😭😭

دقیقا آدم روح وروانش نابودمیش

8...(یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد..)...دلتنگی خیلی نامرده.ازیک جایی به بعد می شینی یه گوشه با بغض نگاه میکنی تا زندگی تموم بشه...۴آبان۱۴۰۱ عشقم برای همیشه ترکم کرد بعدازاون دیگ هرگز به هیییچکس اعتمادنمیکنم عاشق نمیشم تنهایی رو باجون ودل نگه میدارم خیلی دوسش داشتم صداش آرومم میکرد..ارزومه پشیمون بشه ی روزی برگرده ارزوش باش یک بار دیگ باهاش حرف بزنم فقط دنبالم بگرده وتوحسرتم بسوزه ک هییچ کس مث من دوسش نداشت...دلتنگم 😔😔دلم میخوادیکی بیاد دستموبگیره بلندم کنه بگه میدونم چقدرسختی کشیدی میدونم شبهات پر از دردبود میدونم چقداشک ریختی اما‌ازاین به بعد هرچ  قبل من بود فقط کابوس بود...یکی بیادکه نره یکی که ازچرت ترین چیزها براش حرف بزنم وخسته نشه ..🥀ب سلامتی اون روزی که  اونی ک ترکم کرد تاوان پس بده دلش مثل دل من بشکنه هرشب مث من اشک بریزه ازدلتنگی نابودبشه ب سلامتی روزی که داغ عزیزترین ادم زندگیش بره توی دلش بسلامتی روزی ک بیچارگیش روببینم..روزی اروم میشم ک  اون تاوان پس بده سنگدل نیستم ولی درحقم ظلم شد ب زور منواز خودش جداکرد..دوسال منو عاشق خودش کردوبا بی رحمی ترکم کرد پس ب سلامتی  شکست اون🥂دلم گرفته هیشکی نیست که ببینه غروبا چجوری  اشک روی گونم می شینه😔دلم میخواد خودمو بردارم برم یه جای دور خییلی دور هیچکس رونبینم حتی گوشیمم نبرم صدای کسی رو نشنوم..🥀..امیدوارم هرکجا هستی همیشه غمگین باشی.۱۰دی صدای شکستنش روشنیدم خدا جای حق نشسته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازدواج کن درست میشی

از یک جایی به بعددلت می خواهد همه چیز را واگذار کنی ،نامه یِ استعفایت را رویِ میزِ دنیا بگذاری،کیفَت را برداری و به دورترین جایی کهمی شناسی بروی...چای بنوشی، سیگارت را دود کنیو به هیچ چیز فکر نکنی!از یک جایی به بعد،دلت می خواهد خودت باشی!تنها خودت و حافظه ای کههیچ کس را  به خاطر نمی آورد...📩♥️♡⠀    〇⠀    ⎙⠀  ⌲⁣ˡⁱᵏᵉ ᶜᵒᵐᵐᵉⁿᵗ  ˢᵃᵛᵉ  ˢʰᵃʳᵉ⁣┈┉┈┉•▴•⚜️•▴•┉┈┉┈

زندگی اون خواستگار وهم خراب نکن لطفا آدم کسی که دوستش داشته به دوروز که هیچ به ده سالم فراموش نمیکنه بعد دوروز میری نامزد می‌کنی هنوز فکرت وقلبت پیش اونه 

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..
زندگی اون خواستگار وهم خراب کن لطفا آدم کسی که دوستش داشته به دوروز که هیچ به ده سالم فراموش نمیکنه ...

من اصلا دیگه بهش فکر نمیکنم و حتی متنفرم نیستم ازش 

فقط حالم درست نیست دوس ندارم هیچ کاری کنم هیچ چی بخرم جایی برم با کسی باشم از عشقو و عاشقی دورم

من اصلا دیگه بهش فکر نمیکنم و حتی متنفرم نیستم ازش  فقط حالم درست نیست دوس ندارم هیچ کاری کنم ...

امکان نداره داری خودتو گول میزنی فقط داره غفلت با قلبت می‌جنگن 

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..
قلبم شکست خورده 😅 حتی اگه اون برگرده من دیگه دوسش ندارم 

ای