2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم یک پزشک هست اندیمشک میگن معجزه می کنه در رابطه با نازایی 

دکتر بیتا زلالی 

سرچ کن آدرسش میاره 

حتی همین سایت کلی راجع بهش نظر مثبت دادن 

تمام کسانی که مشکل نازایی داشتن پیشش رفتن  بچه دار شدن

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

بله پزشکم محکوم شدن الان مشکل من این نیست مشکلم پیدا کردن دکتر دوستان 

سلام  

انشالله مشکلتون حل بشه  اگه تهران اومدی و جایی و خونه آشنایی نداشتی بری 

بیا خونه ما  ما تهرانیم الکی هزینه جا و مکان نده 

خیلی خوشحال می شم اگه کاری از دستمون بر بیاد 

اللهم عجل لولیک الفرج (اللهم صل علی محمد و آل محمد)

سلام   انشالله مشکلتون حل بشه  اگه تهران اومدی و جایی و خونه آشنایی نداشتی بری  بیا ...

مممنونم خواهر م خدا خیرتون بده دعا کن فقط دست پر برگردم 

یه روزی تو کوچه ما هم عروسی میشه 
مممنونم خواهر م خدا خیرتون بده دعا کن فقط دست پر برگردم 

سلام عزیزم باور می کنی رفتم کربلا به یادت بودم و چندتا از بچه های دیگه 

به طور اتفاقی با تاپیک هات و مشکلت آشنا شدم و همیشه دورادور پیگیر بودم و دعاگو

انشالله بزودی فرزندی سالم و صالح قسمتت می شه 

شما مادر یک فرشته هستی درسته کنارت نیست ولی  داریش مگه ما عاقبت بخیری فرزندمون رو نمی خوایم شما یه فرزند خداروشکر عاقبت بخیر پیش خدا دارید 

انشالله چند تا دیگه هم بزودی بهتون می ده تو این دنیا تنها نباشید فرزندتان رو نذر امام زمان کنید و برای ایشون و سربازیش بخواید انشالله حضرت عنایت کنن

در هر صورت بدون هیچ تعارف اگه تهران کسی رو ندارید در خدمتیم هزینه اضافه بابت جا ندید 

اللهم عجل لولیک الفرج (اللهم صل علی محمد و آل محمد)

سلام عزیزم باور می کنی رفتم کربلا به یادت بودم و چندتا از بچه های دیگه  به طور اتفاقی با تاپیک ...

مممنونم عزیز دلم خدا از خواهری کمتون نکنه من آیدیم قبلا فاطیما ۳۰ بود بچه های قدیمی نی نی سایت هستم تو این چند سال واقعا سختی زیاد کشیدم .انشالله میخام برم مام جنین هامو ببرم اونجا فقط استرس این دارم کیفیتشون از دست ندن .ممنونم که بیادم بودین خدا خیرتون بده .تنها آرزوم اینه یبار دیگه بچم ببینم .بعصی وقتا دلم به این خوش میکنم که می تونم اون دنیا ببینمش بغلش کنم براش مادری کنم 

من تجربه خودم‌‌رو میگم مام رفتم ولی کاری انجام ندادم‌دستگاهای میگن مجهز هست ولی اگه رفتی مام پیش هر دکتری نرو پیش دکتر مدنظر خودت برو ، کلینیک امین رفتم ولی راضی نبودم، نوید رفتم ولی خیلی پولکی بودن واسه تشکیل پرونده هنوز هیچ کاری نکردم باید چند تومن میدادم واسه همین نرفتم، بهمن رفتم ولی نویت گرفتن‌با سهیلا عارفی خیلی وقتگیر و سخت بود واسه همین ادامه ندادم ابن سینا رو نمیدونم‌ چی بگم دکترم اول اونجا بود بعدش رفت مام واسه همین من ابن سینا نموندم‌که بگم خوبه یا نه، آخرش هم بیمارستان لاله پیش یوسف نژاد جواب گرفتم همون بار اول 

من تجربه خودم‌‌رو میگم مام رفتم ولی کاری انجام ندادم‌دستگاهای میگن مجهز هست ولی اگه رفتی مام پیش هر ...

عزمزمه دولتی این بیمارستان لاله کاشت انجام میدن 

عزمزمه دولتی این بیمارستان لاله کاشت انجام میدن 

نه لاله خصوصی هستش بنظر من اگه کاری خواستی انجام بدی یا برو بیمارستان لاله یا بیمارستان بهمن من این دو تا بیمارستان رو با تحقیق قبول دارم دستگاه های مجهزی دارند و دکترای جنین شناسشون خوبه ولی شما که میفرمایید جنین تشکیل دادین و الان فقط کاشت دارید بیشتر دنبال دکتر خوب باش تا مرکز خوب چون خیلی به دست دکتر بستگی داره بیمارستان بهمن چند تا دکتر خوب داره لاله هم دست دکتر یوسف نژاد خوبه عزیزم ایشالا همین امسال با خبر بارداری بیای توی سایت 

نه لاله خصوصی هستش بنظر من اگه کاری خواستی انجام بدی یا برو بیمارستان لاله یا بیمارستان بهمن من این ...

همش همه میگن مام عالی خیلی دو دل شدم .این بیمارستانایی که میگین شلوغ

همش همه میگن مام عالی خیلی دو دل شدم .این بیمارستانایی که میگین شلوغ

من خودم بیمارستان رو بیشتر از مراکز قبول دارم مام هم رفتم‌ چند بار من نتونستم ارتباط برقرار کنم‌نمیدونم چرا مثلا من میخواستم برم‌پیش دکتر نصر میخواستم‌حداقل انتقال رو دکتر نصر انجام بده ولی میگفتن خارج از کشوره نیستش و میخواستن منو بسپرند به یه دکتر تازه کار منم کلا بیخیال مرکز  مام شدم ، بیمارستان بهمن میدونم دکتر های خوبی داره ولی خب خیلی شلوغ بودش من رفتم نتونستم با دکتر عارفی وقت بگیرم یه گزینه دیگم هم بیمارستان لاله یوسف نژاد بود که کمتر از عارفی بهمن شلوغ بود نظرشون خوب بود در کل من که راضی بودم نه بخاطر اینکه همون بار اول جواب گرفتم کلا منظم بودن تو کارشون دکترش کم وقت میزاره چون واقعا سرش شلوغه ولی خیلی تبحر داره یخورده هم بداخلاقی ولی سوادش بالاست دستش هم خوبه ببین به دست ربط داره چون باید دکتر جای مناسب و با سرعت مناسب کاشت رو انجام بده میدونی اون جنین موجود زنده هست در کمتر از ثانیه باید انتقال پیدا کنه نباید زیاد در محیط بیرون باشه بنظرم .