2777
2789

ای بابا چرا 

🧨✨  خدایا شادی را به دلهای مردم کشورم عطا کن                      اللهم عجل لولیک فرج 🤲به حق زینب کبری س  میشه ،مطمئن ام تلاش ها و زحماتم نتیجه میده 🤲🌹😍 راستی قول میدم یک روز  تاپیک بزنم (من، بالاخره بعد از سه سال تونستم ) نی نی سایت ی تاپیک اینجوری به من بدهکاره😁🧡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وا مگه کیه که بخوان بهش سوءقصد کنن حتما فیلمشه  دید با بیرون انداختن سینه هاش نتونست کاری از پ ...

به اسم فامیلش نمیاد سینه هاشو بیرون انداخته باشه😂😂

🧨✨  خدایا شادی را به دلهای مردم کشورم عطا کن                      اللهم عجل لولیک فرج 🤲به حق زینب کبری س  میشه ،مطمئن ام تلاش ها و زحماتم نتیجه میده 🤲🌹😍 راستی قول میدم یک روز  تاپیک بزنم (من، بالاخره بعد از سه سال تونستم ) نی نی سایت ی تاپیک اینجوری به من بدهکاره😁🧡
نه بابا آدم حسابیه تحصیل کردست هنوزم افکار امل بازی وجود داره

نمیشناختمش الان تو نت دیدم زن خوبی به نظر میرسه از دیدنش حس بدی نگرفتم

نمیشناختمش الان تو نت دیدم زن خوبی به نظر میرسه از دیدنش حس بدی نگرفتم

فعال حقوق بشره و تمام روستاهای ایران میرفت برای کمک به فقرا ولی یهو از ایران مهاجرت کرد و این اتفاق براش افتاد هنوزم دلیلشو کسی نمیدونه