2777
2789
عنوان

لطفا بیاین کمکم کنین🥲

39 بازدید | 4 پست

تقرییا یک سال میشه که ازدواج کردم شوهرم وقتی اومد خواستگاریم بهم گفت که قبلا اعتیاد داشته و الان جلسه میره ترک کرده و یه نامزدم هم داشته ولیدوسش داشته و عقد نبودن منم قبول کردم ولی به خانوادم چیزی نگفتم الان اومدیم سر خونمون تو دفتر خاطراتش که روانباری بود خوندم که دوسال تو عقد بوده و زنش وقتی فهمیده معتاده طلاق گرفته... بهم دروغ زیاد گفته و تو عقد خیلی اذیتم کرده خیلی دلم شکست وقتی فهمیدم سریع بهش پیام دادم که چرا دروغ گفتی بهم زنگ زد ولی جواب ندادم... الان چیکار کنم دارم دیوونه میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای خدا الانم مشکل اعتیاد داره؟ خواسته به دستت بیاره دروغ گفته اینجوری الان چطوره؟

نه الان نداره بهم به دروغ گفت که نامزد داشته ولی دوستش نداشته به اصرار خانواده نامزد کرده ولی الان فهمیدم که دوسال هم تو عقد بوده دختره بخاطره اعتیادش ازش طلاق گرفته... الان اعتیاد نداره ولی تا الان خیلی بهم دروغ گفته من خیلی دوسش داشتم ولی دارم ازش سرد میشم چون واقعا با همه چیزش کنار اومد... نمیدونم دو دلم دلم میخواد دیگه نبینمش... من تاحالا حتی یه دروغم بهش نگفتم... 

نه الان نداره بهم به دروغ گفت که نامزد داشته ولی دوستش نداشته به اصرار خانواده نامزد کرده ولی الان ف ...

گلم با مشاور صحبت کن حتما دروغ گفتن اصلا خوب نیس اونم بی دلیل  حتما با مشاور صحبت کن لازم شد باهم برید ببین چرا دروغ میگه اصلا