2777
2789

اول زندگی پدرشوهرم برامون خونه خرید چندسال بعد ازدواج که یه بچه هم داشتیم ورشکست شد تو بورس و بدهی بالا آورد،خونه رو فروختیم،دوباره وضعمون خوب شد و براحتی میشد یه خونه ی خیلی خوب بخریم ،اما باز گذاشت تو بورس ،با دوتا بچه دوباره کااااامل ورشکست شدیم،دیگه الان هیچ سرمایه و هیچ امیدی مطلقا نمونده،اسنپ کار میکنه ...،اینقدر اوضاع داغونه که حتی نمیتونیم۲۰تومن جور کنیم برای قسط های مسکن ملی ،عملا بهم گفت قید خونه ی مسکن ملی روهم بزن،از لحاظ اجاره تو فشار هستیم

خیلی حالم خرابه،اینقدری که یهو از فکر و خیال دیوونه میشم میوفتم به جون بچه های بیچاره ام،دیروز کلی پسرم رو دعوا کردم

دیگه محبتی از شوهر بی فکرم نمونده برام،همه دارو ندار خودم و پدرم رو دادیم برای بدهی های شوهرم ،اما قدر نمیدونه و هیچی پیشرفت نمیکنه

به شدت حالم بده ،همش سردرد دارم و بدنم می لرزه،حس میکنم الانه که قلبم وایسه،فقط بگین چه طور باید یه کم از لحاظ روحی و جسمی خودم رو کنترل کنم

الحمدلله شوهرم به هیچ روانشناس و مشاوری هم اعتقاد نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودکرده روتدبیرنیس شوهرت که یبارباخت دوباره نبایدادامه میدادلعنت به لورس که خیلیابدبخت کرده بروخداروشکرکن ابروتون هست شوهرت زندان نیس خیلی هاتوزندانن یافراری

انچه مرانکشدقوی ترم میکند😍😍😍

کتاب چهار اثر فلورانس اسکاولشین رو بخون و معجزه شکرگزاری رو اولی صوتیشو تو تل پیدا کن گوش کن خیلی موثره

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

عزیزم ان شالله حل میشه...خیلیا تو شرایط شما هستن..بوورس کلی ضرر اورد..ماهم در حد خودمون الان تو ضرریم...شوهرم همش سهم میخره میانگین کم کنه‌..ولی بازم همش تو ضرریم...بورسو باید گذاشک کنار و حداقل پنج سال دیگه دید چی میشه...یا ده سال دیگه..در بلند مدت میگن بورس سود ده هست...

دیگه اتفاقیه افتاده عزیزم...هممون حسرت یچی رو داریم..بچه منم بخاطر نقص توجه مدام میرم دکتر..و خیلی ناراحتم ..تو این دنیا ارکدوممون یجوزر درگیریم

خودکرده روتدبیرنیس شوهرت که یبارباخت دوباره نبایدادامه میدادلعنت به لورس که خیلیابدبخت کرده بروخدارو ...

کاش زندان بود ،اینطوری خیالم راحت بود گند دیگه ای نمی زنه،پدرشوهرم انگار نه انگار که بچه س اونه،فقط میزنه تو سر شوهرم و میره،اگه میوفتاد زندان لااقل یکی از خونه هایا زمین هاش رو میفروخت ،اما الان بابام میخواد خونه ی خودش رو بهمون بده،هرچی میگم نده گوش نمیده

خیلی ناراحت شوم خدا کمکتون کنه ولی واقعا بچه ها گناهی ندارن هرچند خودمم گاهی کم میارم و طفل معصومم رو اذینت میکنم و عذاب وجدانش خفم میکنه

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم

سلام ناراحتم برات ک عصبی شدی و سر طفل معصوم خالی کردی منم گاهی اینکارا میکنم دخترم ولی کاش دیگه هیچوقت اینجوری نکنیم

منم شنیدم درحال امتحانشم دوشنبه و ۴شنبه ۴۰ مرتبه تکاثر بخونی از راهی ک فکرش نمیکنی یا از راهی که امیدی نداری بهت روزی میرسه و خیلی وضعت بهتر میشه

توروخدا دیگه بچتو دعوا نکن

اونجا تو تاپیکزدی پسرم قدش کوتاهه نه عزیزم پسرا چون دیربلوغن نسبت ب دخترا این موردا عادیه الکی ب بچه حس بد نده اونم بزرگ میشه قدش بلند میشه

من قاشق میزارم نو دهن دخترم از بس که نمیخوره غذا حرصمو درمیاره😐 ولی کاش منم عصبی نشم

انسانیتی نیست وقتی کار انسانها کشتن بچه هاست
کاش زندان بود ،اینطوری خیالم راحت بود گند دیگه ای نمی زنه،پدرشوهرم انگار نه انگار که بچه س اونه،فقط ...

خوب اشتباه ازباباته زیادی فداکاره.دوماخودتت اون موقع بیاددادوفغان میکردی خونه روبخربیابیرون نه الان هرچندمردابه حرف مانیستن چوبشم میخورن

انچه مرانکشدقوی ترم میکند😍😍😍
همه همین رو میگن ولی نمیشه حال روحی من داغونه  هر آن انگار قلبم میخواد بایسته نمیدونم چطور ...

تو ی مادری قبل اون همسری 

مدیریت کن اگه حالت بد باشه حال بچه هات بده حال شوهرت بده 

درست میشه شوهرت حرص نمیخوره تو چرا حرص بخوری بزن به بیخیالی 

زیادی گیر نده خدا روزی رسونه 

خونتو مدیریت کن بچه هات هیچ گناهی ندارن